BAŞBAKAN YARDIMCISI PROF. DR. RECEP AKDAĞ AZİZİYE'DE ET KOMBİNASINI GEZDİ

Başbakan Yardımcı Prof. Dr. Recep Akdağ başkanlığında bir heyet Aziziye bölgesinde yer alan Et ve Süt Kurumu'na bağlı Erzurum Et Kombinası'nda incelemelerde  bulundu. Başbakan Yardımcısı Akdağ'a: Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet  Orhan ve çeşitli kurumların  idarecileri eşlik etti. 

Yetkililerden üretim süreçleri ve kurumun çalışma sistemiyle ilgili bilgiler alan Akdağ, çalışanlarla da bir araya gelmeyi ihmal etmedi.

Bölge hayvancılığına can suyu olacak Erzurum Et Kombinası, günlük bölgeden aldığı sığır ve koyunları keserek ürettiği etleri karkas ve kemiksiz olarak veya et ürünleri şeklinde tüketicinin tercihine sunarak hizmet verecek.

Kurumun hinterlant alanı; Erzurum, Ardahan, Artvin, Bayburt, Erzincan, Giresun, Gümüşhane, Kars, Rize ve Trabzon bölgelerini kapsayacak.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.