EGC'DEN BAŞKAN ORHAN'A ZİYARET

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC) Başkanı Metin Barlak, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle Aziziye Belediyesi’ne gelerek Başkan Muhammed Cevdet Orhan’ı makamında ziyaret etti.

30 Aralık 2017 tarihinde yapılan genel kurul ile Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevine seçilen Metin Barlak, Yönetim Kurulu Üyeleri Necdet Çakır, Samet Özünal, Mahmut Akdağ, Recai Uygur ve Naci Ergen ile birlikte Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’a iade-i ziyaret gerçekleştirdi. 

Başkan Orhan, EGC yönetimin yaptığı iade-i ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,” Genç ve dinamik bir yönetim ile kamuoyunu bilgilendirme noktasında yoğun çaba sarf eden Erzurum Gazeteciler Cemiyeti ilimizin sorunlarının giderilmesi noktasında halkı bilgilendiren önemli bir sivil toplum kuruluşumuzdur. Doğru ve tarafsız habercilik anlayışını ilke edinen her gazeteci baş tacımızdır. Gazetecilikte eleştiriler de olacaktır. Ancak; bu eleştiriler yapıcı olmalıdır. Erzurum basını da Türkiye’nin göz bebeği olan medya topluluklarından birisidir. Göreve yeni seçilen Metin Barlak ve yönetimini yürekten kutlayarak, başarılar diliyorum” dedi”.

EGC Başkanı Metin Barlak ise Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın genç ve çalışkanlığıyla Aziziye ilçesinin çehresini değiştirdiğini, ilçenin gelişiminde büyük katkılar sağladığını ifade etti.

Ayrıca Barlak, basın kuruluşlarının da ilin gelişmesi ve kalkınması noktasında siyasiler kadar yoğun mesai harcadığını bu kapsamda birlik ve beraberlik içerisinde yol almaya devam edeceklerini bildirdi.

Ziyaret birlikte çektirilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.