AZİZİYE’DE HİZMET SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

Aziziye Belediyesi yaz döneminin sonuna yaklaşırken asfalt çalışmalarına yoğunlaştı.

Aziziye Belediyesi yaz dönemi çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Dadaşkent, Ilıca ve 69 adet köye hizmet üreten belediye, yaz döneminin son günleri yaklaşırken, asfalt ve çevre düzenlemelerine yoğunlaştı. Bu kapsamda, her geçen gün hızla büyüyen ve gelişen ilçede bir yandan yeni imar yolları açılırken, diğer yandan yapılaşmanın olduğu alanlarda asfalt kaplama yapılarak vatandaş toz ve çamurdan kurtarılıyor. Çalışmaları zaman zaman yerinde denetleyen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, her geçen gün gelişen, değişen ve dönüşen ilçede, belediyecilik hizmetlerinin de etkili ve verimli yürütülmesi noktasında azami gayret sarfettiklerini ifade etti.

ASFALT ÇALIŞMALARI TAMGAZ

Yaz döneminde ilçenin her bir köşesinde hizmet seferberliği başlattıklarının altını çizen Başkan Orhan, hizmet sezonunun sonuna yaklaşırken, çalışmalara hız verdiklerini kaydetti. İlçenin yapılaşma bakımından cazibesinin arttığına işaret eden Başkan Orhan, “Bu yapılaşma hızına paralel olarak bizim de hizmet yükümlülüğümüz her geçen gün artıyor. Öyleki, bu çalışma sezonunda yaklaşık 100 bin metrekareyi bulacak asfalt kaplama yapıyoruz. Yine önümüzdeki günlerde yaklaşık 20 bin metrekare sıcak asfalt çalışması yapacağız. Bu hizmetlerle ilçemizde asfalt bakımından sorunlu tek bir bölge bırakmamış olacağız.” dedi.

AZİZİYE’NİN HER KÖŞESİNDE HİZMET VAR

Aziziye için yapacak çok işlerinin olduğunun altını çizen Başkan Orhan, bu doğrultuda öncelik sırasına göre hizmetleri birer birer gerçekleştirdiklerini vurguladı. Dadaşkent, Ilıca ve 69 pare köye hizmet götürmekle mükellef olduklarına dikkat çeken Başkan Orhan, “İlçemizin en ücra köşelerine kadar, en iyi hizmeti götürmenin gayreti ve çabası içerisindeyiz. Mahallelerimizde, sokaklarımızda ve köylerimizde ürettiğimiz hizmetleri vatandaşlarımızla ve muhtarlarımızla istişareli bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Köy ve mahalle konakları, asfalt, yol ve çevre düzenlemesi çalışmalarımız devam ediyor. Aziziye’yi her yönüyle Erzurum’un en güzel yaşam merkezlerinden biri haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.