GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

19 Eylül Gaziler Günü Aziziye’de düzenlenen törenle kutlandı.

Aziziye ilçesi şehitlik anıtında düzenlenen törende anıta çelenk sunumunun yapılmasıyla, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından tören sona erdi.

Programa Aziziye Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, askeri erkan, emniyet yetkilileri, kurum amirleri ve gaziler katıldı.

Törenin ardından İlçe Jandarma Komutanlığı’na geçen Kaymakam Topsakaloğlu ve Başkan Orhan, beraberindeki gazilerle birlikte bir süre sohbet ettiler.