200 EVLER'DE DÖNÜŞÜM HAMLESİ

Başkan Orhan, kentsel dönüşüm için hak sahipleriyle bir araya gelerek, istişare etti.

BAŞKAN ORHAN, TAŞKESENLİOĞLU'NU AĞIRLADI

Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Taner Aksal, Erzurum Bölge Koordinatörü Mücahit Yıldırım ve Aziziye Şube Müdürü Bülent Pesen ile birlikte Başkan Orhan’ı ziyaret eden Genel Müdür Taşkesenlioğlu, Erzurumlu olmaktan her zaman gurur duyduğunu ifade etti.

YILMAZ’DAN BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET

Yılmaz, yerel seçimlerde en yüksek oy oranı ile Erzurum birincisi olan Başkan Orhan’ı, başarısından dolayı kutladı.

BAŞKAN ORHAN’DAN TAZİYE MESAJI

Başkan Orhan, mesajında şu görüşlere yer verdi: “Soma’da trafo patlaması sonucu ülkemizi derinden yaralayan ve milletimizin yüreğini dağlayan müessif bir kaza meydana gelmiştir.

ENGELLİLERİ TOPLUMLA KAYNAŞTIRACAĞIZ

Erzurum Güzide Bakım Merkezi Müdürü Abdulkerim Kavaz, Dünya Engelliler Dostları Gelişim Derneği Erzurum Şube Başkanı İslam Meral, Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şubesi Kadın Komisyonları Başkanı Melike Ünal ve engellilerle birlikte Başkan Orhan’ı ziyaret eden Yurt, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

BAŞKAN ORHAN'IN ACI GÜNÜ

Cuma günü geçirdiği kalp krizi sonucu dün İstanbul’da vefat eden Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın teyzesinin eşi Selçuk Kamacı gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

ANNELER GÜNÜ’NDE ANLAMLI ZİYARET

Anneler Günü dolayısıyla bakım merkezine giden Başkan Orhan, bakım merkezi sakinleriyle sohbet ederek, anneler gününü kutladı ve çiçek hediye etti.

ORHAN, ÖĞRENCİLERLE FİDAN DİKTİ

Erzurum Halk Sağlığı İl Müdürlüğü’nün koordinasyonunda gerçekleştirilen Sağlık Kulübü Projesi kapsamında Hüseyin Avni Ulaş Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından “Sigarayı Bırakın, Hayatı Tadın” projesi için Abdurrahmangazi İlkokulu çevresi ağaçlandırıldı.

BELEDİYESPOR’A TATLI MORAL

Antremana sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Orhan, futbolculara baklava ikram ederek, galibiyet sözü aldı.

KAMU YATIRIMLARINA SIKI TAKİP

Lojistik Köy’ün Erzurum’da yapılması için büyük mücadele veren ve MÜSİAD Başkanlığı döneminde projenin takipçisi olan Aziziye Belediye Meclis Üyesi Dr.