AZİZİYE HALKI İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Ilıca Aziziye Caddesi’nde kurulan iftar sofrasına ilçe sakinleri adeta akın etti.

02.08.2014

'HAYIR KÖPRÜSÜ' İLE YÜZLER GÜLDÜ

Bölgedeki yatırımcı ve işadamlarından alınan yardımlar, belediye ekipleri ve muhtarlar aracılığıyla tespit edilen ihtiyaçlı vatandaşlara ulaştırılıyor.

02.08.2014

3 TEMMUZ KURTULUŞ MÜCADELESİNİN BAŞLADIĞI GÜNDÜR

Aziziye ilçesindeki Şehitlik Parkı'nda düzenlenen törene, İlçe Kaymakamı Zafer Öz, Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, İlçe Garnizon Komutanı Ulaştırma Kıdemli Albay Fatih Dönmez, İl Jandarma Komutanı Albay Uysal Ağaoğlu, askeri ve mülki erkan ile öğrenciler katıldı.

02.08.2014

ILICA’NIN YENİ ÇARŞI PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

Ilıca’nın çehresini ve kaderini değiştirecek olan kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili istişare toplantısını düzenleyen Başkan Orhan, ilçedeki esnaflara yapılacak olan proje, çarşının dönüşümü ve vaziyet planları hakkında görsel sunumla bilgi verdi.

02.08.2014

AZİZİYE’DE EMEKLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Aziziye Belediyesi’nin Dadaşkent’teki hizmet binasında yapılan açılışa Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bağrıyanık, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mahmut Turanoğlu, ilçe protokolü ile okul müdürleri, muhtarlar ve kursiyerler katıldı.

02.08.2014

CAMİLER RAMAZANA HAZIRLANIYOR

Halkın ibadetlerini temiz, rahat ve sağlıklı bir ortamda yapabilmeleri amacıyla başlatılan çalışma kapsamında ilçedeki camilerin genel temizliği yapılıyor.

02.08.2014

GENÇ BAŞKANDAN, GENÇLERE ÖZEL YATIRIM

Türkiye’nin en genç belediye başkanı olan Muhammed Cevdet Orhan, gençlere yönelik projeleri ve ilçede yapacağı sportif atılımlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

02.08.2014

SEKMEN VE ORHAN MUHTARLARI DİNLEDİ

Yaklaşık 5 saat süren toplantı oldukça verimli geçti.

02.08.2014

SORUNLAR İSTİŞARE İLE ÇÖZÜLÜYOR

Aziziye Kaymakamı Zafer Öz’ün başkanlığında yapılan ve Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ile ilçedeki diğer kurumların yöneticilerinin katıldığı toplantı Ilıca Termal Tesisleri’nde yapıldı.

02.08.2014

ÖNCELİĞİNİZ, ÖNCELİĞİMİZ

Aziziye Belediyesi, katılımcı ve şeffaf yönetim anlayışıyla, anketler düzenleyerek vatandaşın görüş ve önerilerini dinliyor.

02.08.2014

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.