BAŞKAN ORHAN’DAN ANLAMLI HEDİYE

Aziziye Belediyesi tarafından vatandaşlara sabah namazı sonrası çorba ikram edilerek, Kuran-ı Kerim hediye edildi.

30.12.2014

AZİZİYE’DE HİZMET SEFERBERLİĞİ

Aziziye Belediyesi ilçeye bağlı mahalle statüsündeki köylere hizmet üretmeye devam ediyor.

28.12.2014

TERMALSPOR COŞTU BİR KERE

Türkiye Hentbol 2.

28.12.2014

VALİ ALTIPARMAK'TAN AZİZİYE ÇIKARMASI

Erzurum Valisi Dr.

20.12.2014

BAŞKAN AKBAY’DAN BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET

Ağrı’nın Patnos İlçesi’nin AK Partili Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret etti.

19.12.2014

BAŞKAN ORHAN’DAN REKTÖR YAYLALI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.

18.12.2014

EYÜP’TEKİ DADAŞLAR’DAN BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET

Geleneksel yıl sonu toplantılarını sıla-i rahimde bulunarak Erzurum’da gerçekleştiren Eyüp Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret etti.

16.12.2014

DÜNYA MÜHENDİSLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Aynı zamanda Çevre Mühendisi olan Başkan Muhammed Cevdet Orhan, 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

05.12.2014

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutlayan Başkan Orhan, huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir toplum oluşturmanın engelli vatandaşların toplumla kaynaşması, toplumun onlara kucak açmasıyla mümkün olabileceğini belirtti.

03.12.2014

ŞEKER FABRİKASI MÜDÜRÜ KUL’A - HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Bir süre önce Ilıca Şeker Fabrikası Müdürlüğü’ne atanan Ali Kul’u Belediye Meclis üyesi Mehmet Akarsu ile birlikte makamında ziyaret eden Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, hayırlı olsun dileklerini iletti.

03.12.2014