AZİZİYE YENİ BİR YATIRIMA DAHA KAVUŞUYOR

Hayata geçirdiği proje ve yaptığı yatırımlarla Aziziye ilçesine marka değer kazandıran Aziziye Belediyesi, üretim ve istihdam odaklı yeni bir yatırım için daha kolları sıvadı.

09.08.2021

AZİZİYE'DE GELENEKSEL TÜRK SANATLARI BULUŞMASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurum’da katıldığı toplu açılış töreni ile hizmete açılan Aziziye Engelsiz Yaşam Merkezi, ilk ev sahipliğini Geleneksel Türk Sanatları buluşması için yaptı.

26.07.2021

AZİZİYE BELEDİYE BAŞKANI ORHAN'DAN 23 TEMMUZ MESAJI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Şan ve şerefle dolu mazimizi ve binlerce yıllık devlet geleneğimizi hedefe koyup, milli ve manevi değerlerimizi heder etme arzusunda olanlar, Erzurum Kongresi kararlarından ders alabilirler” dedi.

23.07.2021

BAŞKAN ORHAN'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Aziziye Belediye Başkanı Orhan’dan Kurban bayramı mesajı - Orhan: Hanelerimiz şen, gönüllerimiz gülşen olsun Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Kurban, Yüce Allah’a ruhen ve manen yaklaşıp, yakınlaşmanın yoludur.

19.07.2021

BU MİLLETE KEFEN BİÇEN, O KEFENİ KENDİ GİYER!

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “15 Temmuz; millet iradesine karşı diş bileyen ve düşman kesilen mihrakların nefesinin kesildiği, hain terör örgütü FETÖ’nün iman dolu göğüslere çarpa çarpa adeta paramparça olduğu günün adıdır” dedi.

14.07.2021

AZİZİYE'NİN YATIRIMLARI TBMM GÜNDEMİNDEYDİ

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Aziziye Belediyesi’nin de sesi oldu.

13.07.2021

ILICA TERMAL TESİSLERİ 1 TEMMUZ'DA AÇILIYOR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, iki müjdeyi bir arada verdi.

20.06.2021

AZİZİYE BELEDİYESİ'NE AK PARTİ ÇIKARMASI

İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Aziziye Belediyesi’ni ziyaret etti.

05.06.2021

BAŞKAN ORHAN'DAN KAHVEHANECİ ESNAFA ÇAY-ŞEKER DESTEĞİ

Salgınla mücadele dolayışıyla esnafa imkânları ölçüsünde sürekli destek olan Aziziye Belediyesi, anlamlı bir çalışmaya daha imzasını attı.

05.06.2021

BAŞKAN ORHAN, BAŞARIYI KARŞILIKSIZ BIRAKMADI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum’a Dünya 4’üncülüğü kazandıran lise öğrencisini Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

26.05.2021

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.