AZİZİYE BELEDİYESİ DEMOKRASİ NÖBETİNDE TAM NOT ALDI

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından düzenlenen demokrasi nöbetleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla sona erdi.

11.08.2016

ILICA MESİRE ALANINA KAVUŞUYOR

Aziziye Belediyesi’nin dev projeleri arasında yer alan ve Doğu Anadolu Projesi (DAP) Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenen mesire alanı projesi hızla ilerliyor.

27.07.2016

BAŞKAN ORHAN SAĞLIK TURİZMİ PANELİNDE KONUŞTU

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ‘Sağlık Turizmi’ konulu panelde konuştu.

25.07.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN ERZURUM KONGRESİ MESAJI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Milletimizin birlik ve beraberliğinin en önemli sembollerinden 23 Temmuz Erzurum Kongresi’nin sene-i devriyesini idrak etmenin sevinç ve gururunu yaşıyoruz.

23.07.2016

AZİZİYE’DEN DEMOKRASİYE DESTEK, HAİNLERE LANET

Darbe girişimine karşı tek yürek olan Erzurum’da Cumhuriyet Caddesi’nde toplanan vatandaşların yanı sıra ilin yöneticileri, belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları ile STK temsilcileri de örnek bir dayanışma sergiliyor.

18.07.2016

ORHAN: MİLLETİN SİLAHINI, MİLLETİN İRADESİNE ÇEVİRENLERİ LANETLİYORUM

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Milletin silahını, milletin iradesine, milletin polisine, milletin kendisine çeviren bir kısım çılgın, milletimizin o yüce iradesini ortadan kaldırmak için bir darbe girişiminde bulundu ve hamdolsun, en büyük intikam sahibi olan Allah onların bu planlarını yüzlerine çarptı.

18.07.2016

AZİZİYE BELEDİYESİ’NDEN BİR İLK DAHA

Aziziye Belediyesi Erzurum’da bir ilke daha imza atarak, yüzme havuzlu çocuk oyun alanı bulunan park için çalışmalara başladı.

14.07.2016

KÖYLER KİLİTLİ PARKE TAŞ İLE İŞLENİYOR

Aziziye Belediyesi, mahalle statüsündeki köylerde kilitli parke taş döşemesi yapıyor.

13.07.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN BAYRAM MESAJI

Ramazan Bayramı dolaysıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, “Allah’ın bizlere verdiği her nimetinin olduğu gibi bu büyük nimetinin de bir sorumluluğu vardır.

03.07.2016

ATATÜRK'ÜN ILICA’YA GELİŞİNİN 97.YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, temsili Türk bayrağının tören alanına getirilmesi ile devam etti.

03.07.2016

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.