PAŞAYURDU MAHALLESİNDE BÖLGESEL TOPLANTI

Aziziye bağlı Paşayurdu Mahallesi'nde bölgede muhtarlarının da hazır bulunduğu bir toplantı gerçekleşti.

05.02.2018

BAŞBAKAN YARDIMCISI PROF. DR. RECEP AKDAĞ AZİZİYE'DE ET KOMBİNASINI GEZDİ

Başbakan Yardımcı Prof.

05.02.2018

ŞEHR-İ KADİM AZİZİYE DERGİSİ 12.SAYISIYLA OKURLARIYLA BULUŞUYOR

Aziziye Belediyesi Kültür yayınlarından Şehr-i Kadim Aziziye Dergisi 12.

03.02.2018

EGC'DEN BAŞKAN ORHAN'A ZİYARET

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC) Başkanı Metin Barlak, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle Aziziye Belediyesi’ne gelerek Başkan Muhammed Cevdet Orhan’ı makamında ziyaret etti.

31.01.2018

TERMALSPOR YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Termalspor ligin 15.

29.01.2018

EMITT TURİZM FUARI'NDA AZİZİYE RÜZGARI ESTİ

Dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçilerin akın ettiği Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Aziziye yerini aldı.

26.01.2018

BAŞKAN ORHAN: "BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR GÖZ BEBEĞİMİZ"

                Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanlığına Seçilen Mevlüt Doğan’ı ziyaret ederek başarı dileyen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, her daim kulübün yanında olduklarını ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un ilimizin tanıtımında çok büyük rol oynadığını ifade etti.

25.01.2018

KÜLTÜR MANTARI ÜRETİCİLERİNE BAŞKAN ORHAN'DAN DESTEK

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçede bulunan kültür mantarı üretim tesislerini gezdi, yetkililerden bilgi aldı.

21.01.2018

BAŞKAN ORHAN' DAN KARAKAYA' YA ZİYARET

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul ile yeniden Başkanlığa seçilen Yücel Karakaya ve yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulundu.

18.01.2018

KAHRAMANLAR AZİZİYE' DE ÖLÜMSÜZLEŞECEK

Şehit ve Gazi İsimleri Aziziye’de Yaşatılacak Aziziye Belediye Meclisi aldığı kararla şehit ve gazi isimlerini ilçedeki cadde ile sokaklara vererek yaşatacak.

16.01.2018

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.