BAŞKAN ORHAN'DAN COVİD 19 HASTALARINA MORAL TELEFONU

BAŞKAN ORHAN'DAN COVİD 19 HASTALARINA MORAL TELEFONU -BAŞKAN ORHAN'DAN COVİD 19 HASTALARINA MORAL TELEFONU-BAŞKAN ORHAN; PANDEMİ HASTALARIMIZI DİNLEYİP TALEPLERİNİ ALIYORUZTüm dünyayı aylardır etkisi altına alan Covit 19 hastalığına yakalananlara Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'dan moral desteği.

03.09.2020

BAŞKAN SEKMEN’NE HİZMET TEŞEKKÜRÜ

BAŞKAN SEKMEN’NE HİZMET TEŞEKKÜRÜ -BAŞKAN SEKMEN’NE HİZMET TEŞEKKÜRÜ-BAŞKAN ORHAN: “BAŞKAN SEKMEN'İN VİZYONU ERZURUM İÇİN BÜYÜK KAZANÇ”-BAŞKAN ORHAN; “BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ İLE UYUMUMUZ BAŞARIYI BERABERİNDE GETİRİYOR”Erzurum'un son yıllarda cazibesi hızla artan ilçelerinin başında gelen Aziziye'de, belediye yatırımlarının da aynı oranda artış göstermesi dikkat çekiyor.

01.09.2020

BAŞKAN SEKMEN’NE HİZMET TEŞEKKÜRÜ

01.09.2020

BAŞKAN ORHAN'DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN ORHAN'DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI-BAŞKAN ORHAN; MİLLETÇE KENETLENDİK30 Ağustos Zafer Bayramının 98.

29.08.2020

BAŞKAN ORHAN'DAN MALAZGİRT ZAFERİ KUTLAMASI

BAŞKAN ORHAN'DAN MALAZGİRT ZAFERİ KUTLAMASI BAŞKAN ORHAN; TÜRK MİLLETİ ZAFERLERLE YAŞAMAYI EKOL HÂLİNE GETİRMİŞTİRTürklerin Anadolu'nun kapılarını açtığı Malazgirt Zaferinin 949.

26.08.2020

AZİZİYE’DE GECE GÜNDÜZ ASFALT MESAİSİ

AZİZİYE’DE GECE GÜNDÜZ ASFALT MESAİSİAziziye Belediyesi, ilçenin tamamında asfalt kaplama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

24.08.2020

AZİZİYE'DE HİZMETLERDE CUMHURİYET TARİHİNİN REKORU KIRILIYOR

AZİZİYE'DE KÖYLERE KİLİT TAŞI-AZİZİYE'DE HİZMETLERDE CUMHURİYET TARİHİNİN REKORU KIRILIYOR-BAŞKAN ORHAN; MAHALLELERİMİZ ABAD OLUYOR69 mahalle statüsünde köyü bulunan ve Erzurum'un en büyük hizmet alanına sahip olan Aziziye ilçesinde belediye hizmetleri aralıksız devam ettiriliyor.

19.08.2020

ILICA İDMANOCAĞI BELEDİYE SPOR BAL LİGİNDE

Ilıca İdmanocağı Belediye Spor BAL liginde -Ilıca İdmanocağı Belediye Spor BAL liginde-Başkan Orhan; Hedefimiz üçüncü ligSon yıllarda büyük başarılar kaydederek iddiasını gösteren Aziziye Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Ilıca İdmanocağı Belediye Spor Kulübü Bölgesel Amatör Lige yükseldi.

18.08.2020

YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU İÇİN TEMELLER ATILDI

Yarı olimpik yüzme havuzu için temeller atıldı -Aziziye'de yatırım yağmuru-Yarı olimpik yüzme havuzu için temeller atıldı-Başkan Orhan; Geleceğin milli yüzücüleri Aziziye'den çıkacakAziziye ilçe sınırları içinde ilk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu için temeller atıldı.

18.08.2020

EHRAM ÜRÜNLERİ YOK SATIYOR

Ehram ürünleri yok satıyor-Başkan Orhan; Hem kültürümüzü yaşatıyoruz hemde istihdama katkı sağlıyoruzErzurum 1.

13.08.2020