BAŞKAN ORHAN İFTAR SOFRALARINA KONUK OLUYOR

-Hasta ziyaretleri devam ediyor Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ramazan ayı birlikte çat kapı iftar ve hasta vatandaşların evlerine ziyarette bulunup moral vermeye devam ediyor.

24.05.2018

BAŞKAN ORHAN’DAN ÇATI KAPI İFTAR ZİYARETİ

BAŞKAN ORHAN’DAN ÇATI KAPI İFTAR ZİYARETİ Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da çat kapı iftar ziyaretlerini sürdürüyor.

22.05.2018

BAŞKAN ORHAN İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçede çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek vatandaş odaklı hizmet anlayışına devam ediyor.

21.05.2018

AZİZİYE'DE İSTİŞARE KÜLTÜRÜ HAKİM

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ile birlikte Ilıcalılarla buluştu.

18.05.2018

AZİZİYE'DE RESMİ RAMAZAN DAVULCULARI İŞ BAŞINDA

Aziziye Belediyesi, ilçede görev yapan 10 ramazan davulcusuna resmi kimliklerini teslim etti.

17.05.2018

BAŞKAN ORHAN BAŞÇAKMAK’TA

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ilçeye bağlı Başçakmak Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

16.05.2018

ERZURUM, KARDEŞ KUDÜS İÇİN YÜRÜDÜ

ABD'nin İsrail Büyükelçiliği'ni Tel Aviv'den Kudüs'e taşımasının üzerine Türkiye’nin dört bir yanında olduğu Erzurum’da da tepkiler çığ gibi büyüdü.

15.05.2018

AZİZİYE RAMAZANA HAZIR

Aziziye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yaklaşan Ramazan ayı öncesi ilçedeki gıda üretim işletmeleri, fırın ve unlu mamul imalathanelerine yönelik denetimlerini tamamladı.

15.05.2018

BAŞKAN ORHAN AZİZİYELİ ANNELERLE BİR ARAYA GELDİ

Aziziyeli anneler AK Parti Aziziye İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nın Aziziye Belediyesi ile birlikte düzenlediği programda buluştu.

14.05.2018

ENGELLİ GENCİN HAYALİ GERÇEK OLDU

Bedensel engelli genç Enes Tokdemir’in hayalini kurduğu dizüstü bilgisayarı Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan hediye etti.

11.05.2018

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.