ILICA İDMANOCAĞI BELEDİYE SPOR’A MORAL ZİYARETİ

Erzurum 1.

23.07.2018

AZİZİYE BELEDİYESİ PERSONELİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Aziziye Belediyesi personeli Kızılay Kan Merkezi tarafından organize edilen kan bağışı organizasyonunda bende varım dedi.

23.07.2018

AZİZİYE’DE KAPSAMLI İLAÇLAMA ÇALIŞMASI

Aziziye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ilaçlama ekipleri çevre ve insan sağlığını tehdit eden haşerelere   karşı mücadele başlattı.

23.07.2018

ORHAN; MİLLİ MÜCADELE RUHU 100 YIL SONRA DA DEVAM EDİYOR

-23 TEMMUZ ERZURUM KONGRESİYLE KURTULUŞ MEŞALESİ YAKILMIŞTIRAziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum halkının yüz yıl önce olduğu gibi milli mücadele ruhu içerisinde vatan savunmasında her an hazır kıta beklediğini söyledi.

23.07.2018

AZİZİYE BELEDİYESİ’NDEN METRUK YAPI OPERASYONU

-ORHAN; İLÇEMİZDE METRUK YAPILARA MÜSAADE ETMEYECEĞİZAziziye Belediyesi tarafından ilçe sınırları içerisinde bulunan metruk yapıların yıkımı için seferberlik ilan edildi.

18.07.2018

BAŞKANLARIN HİZMET UYUMU GÖZ DOLDURUYOR

-SEKMEN; UYUMLU ÇALIŞMALARIMIZ İLE AZİZİYE DAHA DA GÜZEL OLUYOR Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın belediyecilik çalışmalarında ki uyumları göz dolduruyor.

16.07.2018

REHABİLİTASYON MERKEZLERİNE BELEDİYE DESTEĞİ

-ORHAN; REHABİLİTASYON MERKEZLERİNİN SAYISI ARTMALI Varlığı her geçen gün hissedilen Özel Rehabilitasyon Merkezlerine Aziziye Belediyesi destek verdi.

16.07.2018

BAŞKAN ORHAN’IN ILICA ÇIKARMASI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ilıca mahallesinde esnafla buluştu.

13.07.2018

TÜRKİYE’NİN EN GENÇ BAŞKANINDAN GENÇLERE DESTEK

-BAŞKAN ORHAN TÜGVA’NIN YANINDA Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, bir süre önce Türkiye Gençlik Vakfı Başkanı Abdüsselam Kayhan’ı ziyaret ederek destek sözü verdi.

13.07.2018

BAŞKAN ORHAN NİKÂH ŞAHİDİ OLDU

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, belediye meclis üyesi Cafer Pala’nın oğlu Hakan ve gelini Fatma’nın nikâh merasimine katıldı.

13.07.2018

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.