BAŞKAN ORHAN; GAZİLERİMİZİN İSİMLERİNİ CADDE VE SOKAKLARDA YAŞATACAĞIZ

MUHARİP GAZİLER’DEN BAŞKAN ORHAN’A TEŞEKKÜR PLAKETİ Türkiye Muharip Gaziler Derneği Erzurum Şubesi yönetimi Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’a teşekkür plaketi verdi.

11.10.2018

BAŞKAN ORHAN; EĞİTİM’DE TASARRUF YOK

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, İstanbul’da ki Erzurumlu hayırseverler tarafından Atlıkonak Mahallesi’nde ki ilköğretim okuluna yapılan yardım organizasyonuna eşlik etti.

10.10.2018

AZİZİYE’DE ÇOCUKLAR İÇİN GEZEN SİNEMA

-ÇOCUKLAR BEYAZ PERDE İLE TANIŞTI -BAŞKAN ORHAN; ÇOCUKLARIMIZIN KÜLTÜREL GELİŞİMİNE KATKIDA BULUNUYORUZ   Aziziye Belediyesi, Kültür Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile Aziziye ilçesi’nde sinemaya erişimi kısıtlı olan çocuklara ulaşmak adına, sinema gösterimi düzenlendi.

10.10.2018

KAMU YATIRIMLARI HIZ KESMİYOR

BAŞKAN ORHAN; 2.

08.10.2018

AZİZİYE’DE VATANDAŞA SORMADAN ÇİVİ ÇAKILMIYOR

BAŞKAN ORHAN; VATANDAŞIMIZIN ÖNCELİĞİ BİZİM ÖNCELİĞİMİZDİR Sosyal belediyecilik alanında yapılan çalışmaları adından sıkça söz ettiren Aziziye Belediyesi, anket uygulaması ile vatandaşın taleplerini değerlendirmeye aldı.

08.10.2018

KAYGUSUZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN ORHAN; EĞİTİM ÜLKENİN TEMEL DİREĞİDİR Bir süre önce Kredi Yurtlar Kurumu İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Salih Kaygusuz’a Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

08.10.2018

AZİZİYE DİN GÖREVLİLERİNİ AĞIRLADI

-BAŞKAN ORHAN; DİN GÖREVLİLERİMİZİ BAŞTACIMIZ ETTİK-BAŞKAN ORHAN DİN GÖREVLİLERİNİ UNUTMADI Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ münasebetiyle Aziziye ilçe sınırlarında görev yapan din görevlileri onuruna Aziziye Belediyesi tarafından yemek organizasyonu düzenlendi.

05.10.2018

BAŞKAN ORHAN: “ESNAFIMIZLA ELE ELE VERİP FIRSATÇILARA GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ.”

-AZİZİYE’DE FIRSATÇILARA GEÇİT YOK-AZİZİYE’DE FIRSATÇI AVI Aziziye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçede günlük ve rutin yaptıkları denetimleri sıklaştırdı.

05.10.2018

AZİZİYE BELEDİYESİ’NDEN DOĞU’DA BİR İLK DAHA

-HAYVANLIĞIN NABZI AZİZİYEDE ATACAK -HAYVANCILIK AZİZİYE’DEN SORULUR -BAŞKAN ORHAN; HAYVANCILIK BORSASI BÜYÜK EKSİKLİKTİ Aziziye Belediyesi ve DAP idaresi tarafından dün Aziziye Hayvan Pazarı içerisinde Hayvan Pazarı Müzayede Salonu inşaatının temelleri atıldı.

05.10.2018

BELEDİYE HİZMETLERİNE 'DRONE' KATKISI

Erzurum'un Aziziye Belediyesi, vatandaşların yol, altyapı, temizlik gibi konularda ilettiği sorunları kısa sürede çözmek için belediye hizmetlerinde "drone" kullanıyor.

05.10.2018

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.