KARDEŞ BEELDİYEYE BAŞKAN ORHAN JESTİ

KARDEŞ BEELDİYEYE BAŞKAN ORHAN JESTİ -DİGOR BELEDİYESİNE TAM DONANIMLI CENAZE ARACI Aziziye Belediyesi daha önce kardeş belediye ilan ettiği Kars’ın Digor Belediyesi’ne yeni bir jestini daha gerçekleştirdi.

21.04.2020

AZİZİYE’DE MASKE SEFERBERLİĞİ

AZİZİYE’DE MASKE SEFERBERLİĞİ -BAŞKAN ORHAN; HİÇKİMSE MAĞDUR EDİLMEYECEK Aziziye Belediyesi tarafından ilçe sınırları dâhilinde hizmet veren yaklaşım 500 esnafa maske dağıtımı gerçekleştirildi.

17.04.2020

KORONA'YA İNAT YEŞİL SEFERBERLİĞİ

KORONA'YA İNAT YEŞİL SEFERBERLİĞİ -Ilıca İçin Meydan ve Otopark Projesi -Başkan Orhan; Ilıca Dönüşüyor Kentsel dönüşüm çalışmalarının aralıksız sürdüğü Aziziye'de tek gündem maddesi Korona salgınına rağmen yeni sezon hazırlıklarına başlandı.

15.04.2020

AZİZİYE’DE SÜREKLİ DENETİM

-AZİZİYE’DE SÜREKLİ DENETİM -Başkan Orhan; Denetimlerimiz hassasiyetle sürecek Aziziye Belediyesi zabıta ekipleri koronavirüs salgını tedbirlerine yoğunluk kazandırdı.

13.04.2020

AZİZİYE'DE PANDEMİ SAVAŞI

AZİZİYE'DE PANDEMİ SAVAŞI -Başkan Orhan; Tedbirlerimiz azami seviyede Dünyayı etkisi altına alan Korona salgınının önlenmesi için ilk andan itibaren olağanüstü tedbirler dikkatleri üzerine çeken Aziziye Belediyesinde ilçe sınırları dâhilinde dezenfeksiyon çalışmaları had safhaya ulaştı.

10.04.2020

SOSYAL MEDYADA GENÇLİK BULUŞMASI

SOSYAL MEDYADA GENÇLİK BULUŞMASI -Başkan Orhan; Şuurlu Gençliğimiz Umut Veriyor Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, sosyal medya buluşmalarında canlı yayında gençlerin sorularını yanıtladı.

09.04.2020

BAŞKAN ORHAN, MASKE DAĞITTI MORAL VERDİ

AZİZİYE’DE PAZARLAR KONTROL ALTINDA BAŞKAN ORHAN, MASKE DAĞITTI MORAL VERDİ Aziziye Belediyesi tarafından ilçe sınırları içinde kurulan semt pazarlarına denetimler artırıldı.

08.04.2020

BAŞKAN ORHAN; AF KAPILARINI FIRSAT BİLELİM

BAŞKAN ORHAN; AF KAPILARINI FIRSAT BİLELİM Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

07.04.2020

BAŞKAN ORHAN; KORONA İLE MÜCADELEDE EN BÜYÜK SİLAHIMIZ SOSYAL MESAFE

AZİZİYE'DE KORONA SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR BAŞKAN ORHAN; KORONA İLE MÜCADELEDE EN BÜYÜK SİLAHIMIZ SOSYAL MESAFE Ülkemizde artarak devam eden Korona Virüsüne karşı özellikle yerel yönetimlerin tedbirleri dikkat çekiyor.

03.04.2020

AZİZİYE’DE BAHAR TEMİZLİĞİ DEVAM EDİYOR

AZİZİYE’DE BAHAR TEMİZLİĞİ DEVAM EDİYOR -BAŞKAN ORHAN; TÜM BİRİMLERİMİZLE TEMİZLİK ALARMI VERDİK Aziziye Belediyesi tarafından ilçe genelinde bahar temizliği alarmı verildi.

23.03.2020