ILICA İDMANOCAĞI BELEDİYE SPOR BAL LİGİNDE

Ilıca İdmanocağı Belediye Spor BAL liginde -Ilıca İdmanocağı Belediye Spor BAL liginde-Başkan Orhan; Hedefimiz üçüncü ligSon yıllarda büyük başarılar kaydederek iddiasını gösteren Aziziye Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Ilıca İdmanocağı Belediye Spor Kulübü Bölgesel Amatör Lige yükseldi.

18.08.2020

YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU İÇİN TEMELLER ATILDI

Yarı olimpik yüzme havuzu için temeller atıldı -Aziziye'de yatırım yağmuru-Yarı olimpik yüzme havuzu için temeller atıldı-Başkan Orhan; Geleceğin milli yüzücüleri Aziziye'den çıkacakAziziye ilçe sınırları içinde ilk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu için temeller atıldı.

18.08.2020

EHRAM ÜRÜNLERİ YOK SATIYOR

Ehram ürünleri yok satıyor-Başkan Orhan; Hem kültürümüzü yaşatıyoruz hemde istihdama katkı sağlıyoruzErzurum 1.

13.08.2020

GURUP KÖYLERİNE 600 BİN TON ASFALT

-GURUP KÖYLERİNE 600 BİN TON ASFALT -KANDİLLİ YOLUNA SIFIR ASFALT -BAŞKAN ORHAN; ASFALTSIZ KÖY YOLUMUZ KALMADI Aziziye Belediyesi sınırları içinde bulunan Kandilli yolu üzerindeki mahalle statüsünde uzun zamandan beri yapımı planlanan köy yollarının asfalt çalışmaları bitirilme aşamasında.

11.08.2020

ANAOKULU ÖĞRETMENİNDEN ALKIŞLANACAK UYGULAMA

Anaokulu öğretmeninden alkışlanacak uygulama -Başkan Orhan; Eğitim projelerine sonuna kadar destekçi olacağız Aziziye İlçesi’ne bağlı Alaca Mahallesi Yunus Emre Yücelik İlkokulu, öğretmen Fatma Nur Avcı’nın hünerli elleriyle yeniden hayat buldu.

10.08.2020

AZİZİYE’DE ASFALT ATAĞI

AZİZİYE’DE ASFALT ATAĞI-YENİ İMAR YOLLARI ASFALT İLE TANIŞIYOR-BAŞKAN ORHAN; 10 BİN TON ASFALT KAPLAMA YAPACAĞIZAziziye Belediyesi tarafından yeni hizmet sezonu ile birlikte ilçe sınırları dahilinde 10 bin ton asfalt kaplamanın yapılacağı açıklandı.

06.08.2020

AZİZİYE’DE YATIRIM YAĞMURU

AZİZİYE’DE YATIRIM YAĞMURU -BAŞKAN ORHAN; AZİZİYE’DE YÜZYILIN YATIRIMLARI YAPILACAK Aziziye Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde başta Ilıca Mahallesi olmak üzere ilçe sınırları adeta yatırım yağmuruna tutuldu.

05.08.2020

BAŞKAN ORHAN’DAN KURBAN BAYRAMI KUTLAMASI

BAŞKAN ORHAN’DAN KURBAN BAYRAMI KUTLAMASI- BAŞKAN ORHAN; DAHA COŞKULU VE SAĞLIKLI BAYRAMLAR BİZİ BEKLİYOR-KURBAN POŞETLERİ VE KURBAN REHBERİ DAĞITILDIAziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Kurban Bayramı münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.

31.07.2020

AZİZİYE’DE ENGELLİ VE KİMSESİZ VATANDAŞLARA ÖZEL KUAFÖRLÜK HİZMETİ

AZİZİYE’DE ENGELLİ VE KİMSESİZ VATANDAŞLARA ÖZEL KUAFÖRLÜK HİZMETİ-BAŞKAN ORHAN; ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA POZİTİF AYRIMCILIK GÖZETİYORUZAziziye Belediyesi sosyal belediyecilik hizmetlerinde dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

23.07.2020

BAŞKAN ORHAN’DAN ERZURUM KONGRESİ MESAJI

BAŞKAN ORHAN’DAN ERZURUM KONGRESİ MESAJI -BAŞKAN ORHAN; CUMHURİYETİN TEMELLERİ ERZURUM’DA ATILDI Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 23 Temmuz Erzurum Kongresi’nin 101.

22.07.2020

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.