AZİZİYE MUHTAR KONAKLARINA KAVUŞTU

Aziziye Belediyesi ilçenin en büyük mahallerinden ikisini muhtar konaklarına kavuşturdu. Dadaşkent’te bulunan Saltuklu ve Selçuklu Mahallelerine yapılan muhtar konakları, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, muhtarların halkla kurumlar arasında iletişimi sağlayan çok önemli bir görev üstlendiklerini ifade ederek, “Böylesine önemli bir görevi ifa eden muhtarlarımızın daha hijyenik ve daha rahat bir ortamda hizmet vermelerini amaçladık. Bu bağlamda muhtarlarımıza estetik görünüme sahip ve donanımlı birer konak yaparak hediye ettik. İçerisinde muhtar ve bekleme odası ile mutfak ve lavabosu olan son derece şık ve kullanışlı konaklar yaptık. Artık gerek muhtarlarımız görevlerini yaparken ve gerekse halkımız muhtarlık hizmetlerini daha verimli bir şekilde alacaktır. İlçemize, muhtarlarımıza ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.” dedi.

Saltuklu Mahalle Muhtarı Gürbüz Özer ile Selçuklu Mahalle Muhtarı Şinasi Terzioğlu da, artık vatandaşa daha rahat, temiz ve konforlu bir ortamda hizmet vereceklerine işaret ederek, muhtar konaklarını ilçeye kazandıran Başkan Orhan ve ekibine teşekkür ettiler.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.