BAŞKAN ORHAN’DAN RAMAZAN AYI MESAJI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Ramazan ayınızı kutluyor, bu mübarek ayın tüm İslam alemiyle birlikte bizlerin de birliğine, beraberliğine, kardeşliğine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum.” dedi.

Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, “Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerife, ‘insanlar için bir hidayet rehberi, doğru yolun ve hak ile batılı birbirinden ayırmanın apaçık delilleri olarak Kur’an’ın indirildiği’ o mübarek aya yeniden kavuştuk. Maalesef uzun yıllardır süregeldiği üzere bu sene de Müslümanlar, Ramazan’ı yürekleri yaralı, gözleri yaşlı bir halde karşılıyor, batılın zulmü altında Ramazan’ın manevi havasından istifade etmekte zorlanıyorlar. İslam coğrafyasında kardeşlerimizin içinde bulunduğu durum, bizleri de derinden etkiliyor, sevincimizi gölgeliyor. İnşallah, bu mübarek günler, kardeşlerimizin kurtuluşuna; tüm insanlığın huzur ve güven içinde geleceğe umutla bakabilmesine vesile olur. İslam coğrafyasının içinde bulunduğu bu hal karşısında, kardeşlerimizin yanında yer almak milletçe vicdani sorumluluğumuzdur. Allah’a şükür bizim milletimiz tarihler boyunca bu sorumluluğundan asla kaçmamış, hatta zulüm gören kim olursa olsun, zalimin karşısında dimdik ayakta durmuştur. Bugün de gerek dualarımız ile, gerek maddi manevi yardımlarımız ile kardeşlerimizin yanında duracağımıza eminim. Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazanın bolluk ve bereketinden tüm İslam alemiyle birlikte istifade edebilmek, ‘Öyle ise içinizden kim bu aya ulaşırsa, onu oruçla geçirsin.’ emrine uyarak ‘Kim Ramazan’a inanarak ve sevabını Allah’tan bekleyerek Ramazan orucunu tutarsa geçmiş günahları affolur.’ müjdesine ulaşabilmek ümidiyle, Ramazan ayınızı kutluyorum.” ifadelerini kullandı.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.