ILICALI VE AYDEMİR’DEN BAŞKAN ORHAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

1 Kasım’da yapılan milletvekilliği genel seçimlerinden büyük zaferle çıkan AK Parti’nin Erzurum milletvekilleri Ilıcalı ve Aydemir, Başkan Orhan’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Erzurum’un kalkınması ve gelişmesi için yerel yönetimlere büyük görevler düştüğünü ifade eden milletvekilleri Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ve İbrahim Aydemir, belediyelerin proje ve çalışmalarına merkezi hükümet nezdinde katkı sunmaya her zaman hazır olduklarını ifade ettiler.

Başkan Orhan da, Prof. Dr. Ilıcalı ve Aydemir’e nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, Türkiye’de huzur ve istikrar ortamının hakim olmasıyla birlikte, her alanda olduğu gibi belediyecilik hizmetleri açısından da bir değişim ve dönüşüm sürecinin yaşanacağını ifade etti.

Başkan Orhan, milletvekillerini yöresel ehram ürününden yapılmış hediye setiyle uğurladı.