AZİZİYE’NİN KAR TİMLERİ SEFERBER OLDU

Araçlarını ve karla mücadele ekiplerini seferber eden belediye, vatandaşın sıkıntı yaşamaması için gece geç saatlere kadar çalışmalarını sürdürdü.

Gece Ilıca ve Dadaşkent’te yollarda kar temizliği ve tuzlama işlemi yapılırken, sabah ile birlikte de kaldırımlarda kar temizliği sürdü. Mevsimin ilk karı olmasına rağmen, daha önce aldığı tedbirler sayesinde koordineli bir şekilde çalışan belediye ekipleri ilçe halkının sorun yaşamaması için tüm imkanlarını seferber etti.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, karla mücadele noktasında önceden alınan tedbirler sayesinde ilçede herhangi bir sıkıntı yaşanmadığını ifade etti. Dadaşkent ve Ilıca dışında 69 adet de mahalle statüsünde köylerinin bulunduğunu hatırlatan Başkan Orhan, “Çok geniş bir hizmet alanına sahip olmamıza rağmen, aldığımız tedbirler sayesinde hemşehrilerimiz ciddi bir sıkıntı yaşamadı. Dadaşkent ve Ilıca’dan başlayarak, köy yollarımızın ulaşıma kapanmaması için yoğun mesai harcadık. Kar yağmadan önce aldığımız tedbirler sayesinde mevsimin bu ilk karından alnımızın akıyla çıktık. Kış boyunca da hemşehrilerimizin sorun yaşamaması için Büyükşehir Belediyemizle işbirliği içerisinde karla mücadele çalışmalarını etkin bir şekilde sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.