BAŞKAN ORHAN: 1 KASIM ÜMMETİN BEKA SEÇİMİDİR

Seçildiği günden beri halkın içinde olan ve istişare toplantılarıyla Aziziye’de ortak aklı harekete geçiren Başkan Orhan, istikrarın önemine vurgu yaptı. Alan olarak ve mahalle sayısı bakımından Aziziye’nin Erzurum’un en büyük ilçesi olduğuna dikkat çeken Başkan Orhan, seçim sürecinde de meclis üyeleri ve teşkilat mensuplarıyla mahalle mahalle, köy köy gezerek 1 Kasım seçimlerinin önemini anlattı.
7 Haziran seçimlerinden sonra ülkede oluşan kaos ve belirsizlik ortamının toplumun her kesimini etkilediği gibi yerel yönetimlerin hizmetlerini de sekteye uğrattığına vurgu yapan Başkan Orhan, Erzurum’un 13 yıllık AK Parti iktidarında gerek yerel yönetimlerden ve gerekse merkezi hükümetten aldığı payla, marka bir şehir haline geldiğini ve dünya kenti olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirtti.
SİYASİ İSTİKRAR, HİZMET YAĞDIRIR
Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği mahallelerde belediyenin yaptığı hizmetleri ve projeleri aktaran Başkan Orhan, “Kentsel dönüşümde Aziziye marka bir ilçe haline geldi. Etaplar halinde silbaştan yenilenen bir Ilıca ve Dadaşkent’te Gezköy’ün ardından istişare sürecinde olan 200 Evler bölgesinin dönüşümü var. Ilıca’da şuan da 380 konut 114 işyeri hızla ilerliyor. Bunların yanında rutin belediyecilik hizmetleriyle birlikte, sosyal ve kültürel belediyecilikte dev hamleler gerçekleştiriliyor. Bırakın şehir merkezini ve ilçeleri, artık köylerin içi bile asfalt ve kilitli taşlarla işleniyor. Bir çalışma sezonunu daha geride bırakmaya hazırlandığımız şu günlerde ilçemizi baştan başa şantiyeye çevirmenin ve hizmet rüzgarı estirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.
MİLLETİMİZİN VEFASINA GÜVENİYORUZ
“Hizmetin en güzeline layık olan hemşehrilerimiz için ne kadar çalışsak azdır.” diyen Başkan Orhan, şunları söyledi: “Erzurum her zaman hizmet edenlerle, hizmeti engelleyenleri ayırt etmiş bir şehirdir. Bugün gelinen noktada 7 Haziran sonrası oluşan kaos ve belirsizlik ortamı tüm hemşehrilerimizi, esnafımızı, tüccarımızı, işadamımızı, halkımızı etkilediği gibi, yerel yönetimlerin hizmetlerini de sekteye uğratmıştır. İnanıyorum ki, 1 Kasım’da oluşacak güven ve istikrar ortamı ile ülkemiz aydınlık ve müreffeh yarınlara yeniden yelken açacaktır. Biz milletimizin vefasına güveniyoruz. Milletimiz istikrar için, güven için, büyük Türkiye için yeniden istikrardan yana tavrını koyacak ve halka hizmeti Hakk’a hizmet bilenleri yeniden tek başına işbaşına getirecektir. Bu duygularla, 1 Kasım seçimlerinin ülkemize, milletimize, şehrimize ve Aziziyeli değerli hemşehrilerimize hayırlar getirmesini diliyorum.”


Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.