AZİZİYE’DE SORUNLAR İSTİŞARE İLE ÇÖZÜLÜYOR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçeye bağlı mahalle statüsündeki köylere çıkarma yaparak vatandaşların sorunlarını dinliyor. Başkan yardımcıları, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte mahalle/köyleri ziyaret eden Başkan Orhan, sıkıntıları ve talepleri yerinde tespit ediyor, yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi veriyor.

İlçeye bağlı Tınazlı, Aşağı Yenice, Kavaklıdere, Kumluyazı, Özbilen, Kahramanlar, Halilkaya, Çavdarlı, Akyazı, Yukarı Canören, Aşağı Canören, Karakale, Kapılı ve Kızılkale’de incelemelerde bulunarak, vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Orhan, belli bir program dahilinde 69 mahalle statüsündeki köyün tamamına ulaşacaklarını ifade etti.

SORUNLAR YERİNDE TESPİT EDİLİYOR

Hizmet perspektifini ‘önce insan’ ilkesiyle oluşturduklarını ve halka rağmen değil, halkla birlikte yönetim anlayışıyla yola çıktıklarını kaydeden Başkan Orhan, “Merkez mahallelerimizde olduğu gibi köylerimizde de hemşehrilerimizle bir araya gelerek istişare ediyoruz. Köylerimizin sorunlarını dinleyerek, yerinde tespit ediyor ve çözüm yollarını masaya yatırıyoruz. Yaptığımız ziyaretler oldukça verimli geçiyor. Hemşehrilerimizle hasbihal ediyor, sorunları ve beklentileri birinci ağızdan dinliyoruz. Hemşehrilerimizin gösterdiği teveccüh hizmet heyecanımızı daha da arttırıyor.” dedi.

HİZMET GİRMEMİŞ MAHALLE KALMAYACAK

Aziziye’nin çok geniş bir hizmet alanının olduğunu ve Dadaşkent ile Ilıca’nın yanı sıra 69 adet köye de hizmet ürettiklerinin altını çizen Başkan Orhan, bu geniş hizmet alanının gözlerini korkutmadığını, belediyenin imkanlarını ilçenin her köşesine eşit yayarak, beş yıl boyunca hizmet girmemiş mahalle bırakmamak için çalışacaklarını vurguladı.

Yaklaşık 9 ay önce göreve başladıklarını ve aradan geçen süre zarfında bir yandan ilçenin acil çözüm bekleyen sorunlarına çare üretirken, diğer yandan ilçenin geleceğiyle ilgili plan ve projelerin çalışmasını yaptıklarının altını çizen Başkan Orhan, “Dadaşkent ve Ilıca ile birlikte 69 adet mahalle statündeki köyümüz için de güzel hayallerimiz var. Biz göreve talip olurken Aziziye’yi bir bütün olarak ele alacağımızı ve mahallesiyle, köyüyle birlikte bir kalkınma hamlesi başlatacağımızı vurgulamıştık. Bu çalışmalarımızı birer birer hayata geçiriyoruz. Dadaşkent ve Ilıca ile birlikte köylerimizde kalkınacak, gelişecek ve güzelleşecek. Bunun için hemşehrilerimizle el ve gönül birliği yapıyoruz. İstişare toplantıları gerçekleştiriyoruz. Merkezle birlikte köylerimizin de çehresini değiştireceğiz.” ifadelerini kullandı.

MUHTARLAR VE MAHALLE SAKİNLERİ TEŞEKKÜR EDİYOR

Başkan Orhan ve beraberindekilerin yaptıkları ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren muhtarlar ve mahalle sakinleri de, sorunları birebir aktarmaktan memnun olduklarını söylediler. Muhtarlar ve mahalle sakinleri Başkan Orhan’a ve beraberindekilere bu örnek ziyaretlerinden dolayı da teşekkür ettiler.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.