AZİZİYE’DE KURUMLAR İSTİŞARE EDİYOR

Aziziye ilçesinde geleneksel hale getirilen kurum müdürleri istişare toplantıları sürüyor. Aylık olarak düzenlenen toplantıların bu ayki ev sahipliğini Halkbank Dadaşkent Şubesi üstlendi. Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü’nde düzenlenen toplantıya Aziziye Kaymakamı Zafer öz, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, İlçe Emniyet Müdürü Necip Bulut, Halkbank Bölge Koordinatörü Mücahit Yıldırım, Dadaşkent Şube Müdürü Bülent Pesen ile ilçedeki kurum amirleri katıldı.
Kaymakam Öz, ilçedeki çalışmalar hakkında kurum amirlerinden brifing alırken, başta kardeş okul projesi olmak üzere, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Mahalli İdareler seçimlerinin ilçede huzur içerisinde gerçekleştiğini dile getiren Kaymakam Öz, toplantıya katılan güvenlik güçlerine ve görev yapan birim amirlerine teşekkür etti. Kurumlar arası diyaloğun önemine vurgu yapan Kaymakam Öz, “Kurum amirleriyle bir masa etrafında toplanmamız, hizmetlerin düzenli ve intizamlı bir şekilde yürümesine vesile oluyor. Heyecanımız aynı oranda olacak ve yüreklerimiz bir atacak ki, yaptığımız çalışmalarda hedefe birlikte varalım. Tek ve güçlü bir sesin çıkması çok önemli. Kurumlar olarak belediyemizle birlikte ortak yürüteceğimiz faaliyetler, ilçemizin kalkınmasına ve gelişmesine ivme kazandıracaktır.” dedi.
Toplantıya belediye başkanı olarak ilk kez katılan Muhammed Cevdet Orhan da, seçimlerle birlikte belediyenin hizmet alanının genişlediğini, kaymakamlığa ait olan bazı işlerin de belediyeye devredildiğini hatırlatarak, bu süreçte kaymakamlık ve diğer kurumlarla işbirliği ve istişarenin büyük önem arzettiğini ifade etti. Belediyenin üzerine düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getireceğinin altını çizen Başkan Orhan, belediyenin devraldığı çalışmalarla ilgili de ilgili kurumların, bilgi, deneyim ve tecrübelerinden faydalanacaklarını vurguladı.
İlçede bir çocuk meclisi kurulacağını da kaydeden Başkan Muhammed Cevdet Orhan, bu konuda da kaymakamlık ve ilçe milli eğitim müdürlüğü ile koordinasyon içerisinde çalışmak istediklerini belirtti.
Aziziye ilçesindeki kurumlararası koordinasyon toplantısı Mayıs ayında da Aziziye Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.