BAŞKAN ORHAN, MİNİK HAYRUNNİSA’NIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, kendisinden tekerlekli sandalye talebinde bulunan ilkokul öğrencisi Hayrunnisa Yurtsever’in önce bu isteğini yerine getirdi, daha sonra sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Ilıca Mahallesi Yavuz Selim TOKİ Konutlarında ikamet eden aileyi ziyarete giden Başkan Orhan, Yurtsever ailesi ile sohbet ederek, küçük Hayrunnisa ile yakından ilgilendi. Kendisinden tekerlekli sandalye isteyen Hayrunnisa’nın okullar açılmadan önce bu talebini yerine getiren Başkan Orhan, Yurtsever ailesini de ziyaret ederek, hane sakinleriyle sohbet etti. Başkan Orhan’ı karşısında gören küçük Hayrunnisa büyük mutluluk yaşarken, Başkan Orhan’a hem tekerlekli sandalye için, hem de ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Hayrunnisa ve aile bireyleriyle hasbihal eden Başkan Orhan, belediyeciliğin sadece yol, kaldırım, asfalt ve çevre düzenlemelerinden ibaret olmadığını ifade ederek, “İhtiyaçlı ve yardıma muhtaç her vatandaşımızın olduğu gibi, Hayrunnisa kardeşimiz gibi pırıl pırıl çocuklarımızın taleplerini karşılamak da bizim en asli görevimizdir.” dedi. Kapılarını ve yüreklerini kendisine açan Yurtsever ailesine de teşekkür eden Başkan Orhan, “Bu tür hizmetler ve ziyaretler bizim için büyük gurur ve mutluluk vesilesidir. Hayrunnisa’nın yüzünde gördüğümüz tebessüm ve mutluluktan daha kıymetli ne olabilir. Böyle güzel çocuklarımızı, gençlerimizi ve tüm hemşehrilerimizi mutlu etmek adına var gücümüzle çalışıyoruz. Hemşehrilerimiz mutlu olduğunda, biz de mutlu oluyoruz. Çocuklarımızın yüzü güldüğünde, bizim de yüzümüz gülüyor.” ifadelerini kullandı.

Başkan Orhan, “Her fırsatta vatandaşlarımızın derdiyle dertlenen, onlarla birlikte olan bir Cumhurbaşkanımız, liderimiz var. Onun izinden giden Belediye Başkanları olarak bizler de her fırsatta halkımızla bir araya geliyor, onların dertleriyle dertlenip, sevinçlerine ortak oluyoruz.” diye konuştu.

Küçük Hayrunnisa’dan başarılı bir öğrenci olması için de söz alan Başkan Orhan, derslerinde başarı diledi ve çocuklara oyuncak hediye etti.

Başkan Orhan, ziyaret sırasında aynı apartmanda oturan engelli bir kız çocuğunun ailesiyle de sohbet etti. Oturdukları konutların asansörünün bulunmadığını ifade eden engelli yakınları, Ilıca’da yeni yapılan asansörlü TOKİ konutlarından alabilmeleri için Başkan Orhan’dan destek olmasını talep ettiler. Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da, bu konuda TOKİ nezdinde girişimlerde bulunacağını belirtti.

Engelli aileleri, Başkan Orhan’a destekleri ve ziyaretleri için teşekkür ederek uğurladılar.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.