BAŞKAN ORHAN’DAN ÖĞRENCİLERE DİŞ BAKIM SETİ

Aziziye Belediyesi, ilçedeki tüm ilk ve ortaokul öğrencilerine diş bakım seti hediye etti. İçinde diş fırçası, macunu ve ıslak mendili bulunan diş bakım seti Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan tarafından öğrencilere dağıtıldı. Ilıca’da Şeker İlkokulu’nu ve Dadaşkent’te de Zübeyde Hanım İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet eden Başkan Orhan, diş bakım seti hediye etti.

İçinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlıklı nesiller yetişmesine yönelik mesajı ile birlikte Başkan Orhan’ın da diş bakımının sağlık açısından öneminin anlatıldığı kutu içerisinde yer alan diş bakım seti, öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Ziyaret ettiği okullarda sınıfları tek tek gezerek miniklerin yoğun sevgi gösterisiyle karşılanan Başkan Orhan, ağız sağlığının önemi konusunda tavsiyelerde bulundu.

Çocuklara ağız ve diş bakımının önemini aşılamak, bunu bir alışkanlık haline getirmelerini sağlamak için diş bakım seti dağıtımını gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Orhan, öğrencilere sabah ve akşam olmak üzere, günde en az iki defa dişlerini fırçalamaları yönünde tavsiyelerde bulundu. Ağız ve diş sağlığının çocuklar açısından önemine vurgu yapan Başkan Orhan, “Siz geleceğimizin teminatı, güzel çocuklarımızın güzel dişleri ve güzel gülüşleri olsun diye biz bu çalışmayı yapıyoruz. İnanıyorum ki, bu setleri aldıktan sonra artık ağız ve diş bakımına daha fazla dikkat edip, her zaman yaptığınız diş fırçalamayı artık unutmadan alışkanlık haline getireceksiniz.” dedi. Başkan Orhan, çocuklardan dişlerini her gün fırçalamaları konusunda da söz almayı ihmal etmedi. Proje kapsamında ilçedeki yaklaşık 10 bin öğrenciye diş bakım seti hediye edildi.

Diş bakım seti dağıtım programına, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın yanı sıra Aziziye İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Yavilioğlu, okul müdürleri ve öğretmenler de katıldı.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.