8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Sevgi ve saygının en yücesini hak eden tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

08.03.2017

AZİZİYE’DE ‘HALK OYLAMASI’ SEFERBERLİĞİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, halk oylaması çalışmalarına başladı.

01.03.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN HALK GÜNÜ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, halk gününde ilçe sakinleriyle bir araya geldi.

22.02.2017

CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ VE YENİ TÜRKİYE” PANELİ DÜZELENDİ

Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Konferans Salonu’nda düzenlenen ve moderatörlüğünü Araştırmacı Yazar Tarkan Zengin’in yaptığı panele, TV Programcısı Erkan Tan, 25.

20.02.2017

BAŞKAN ORHAN, YEREL YÖNETİMLER KONFERANSI

Dernek binasından düzenlenen konferansta, Palandöken Gelişim Derneği’nin faaliyetlerinin yer aldığı mini bir sinevizyon gösterisi sunuldu.

20.02.2017

BAŞKAN SEKMEN VE ORHAN MUHTARLARLA BULUŞTU

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen buluşmaya Başkan Sekmen ve Orhan’ı yanısıra AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş, Büyükşehir Belediyesi’nin Aziziyeli meclis üyeleri ve Büyükşehir Belediyesi yetkilileri katıldı.

16.02.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN İL TEŞKİLATINA HİZMET SUNUMU

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret etti.

09.02.2017

ILICA TERMAL EMITT’E GÖZ KAMAŞTIRDI

Aziziye Belediyesi, bu yıl 21’incisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Ilıca Termal Tesisleri’ni tanıtıyor.

27.01.2017

HAYIRSEVERLERDEN BAŞKAN ORHAN’A TEŞEKKÜR

İstanbul’dan gelen bir grup hayırsever, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’a teşekkür ettiler.

23.01.2017

AZİZİYE’DE HİZMET KALİTESİ YÜKSELİYOR

Aziziye Belediyesi tarafından ilçeye bağlı Başçakmak Mahallesi’nde yaptırılan sosyal donatı alanı ve düğün salonu hizmete açıldı.

17.01.2017