ERZURUM’UN EN HIZLI BÜYÜYEN İLÇESİ AZİZİYE

-AZİZİYE’DE İMAR YOLLARI AÇILIYOR Kentleşme ve imarlaşmanın en yoğun olduğu ilçelerin başında gelen Aziziye, buna orantılı olarak artan nüfusu ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

11.07.2018

HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK SOKAĞI

-ÇOCUK SOKAĞI PROJESİ İÇİN SON HAZIRLIKLAR-AZİZİYE BELEDİYE MECLİSİ’NDEN ÖRNEK KARARAziziye Belediyesi tarafından doğuda eşine az rastlanan proje için tüm hazırlıklar yapıldı.

09.07.2018

AZMEK FABRİKA GİBİ ÇALIŞIYOR

-BAŞKAN ORHAN; AZMEK’İ DAHA DA GÜÇLENDİRECEĞİZ -AZMEK’İN MÜDAVİMLERİ GELİNLİK KIZLAR Aziziye Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Aziziye Meslek Edindirme Kursları (AZMEK) adeta fabrika gibi çalışarak kursiyerlerine de kazandırıyor.

06.07.2018

BAŞKAN ORHAN EV TOPLANTILARINDA

24 Haziran Milletvekililği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gezmedik ssokak esnaf bırakmayan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, seçim sonrasında da vatandaşlarla istişarelerini sürdürüyor.

05.07.2018

ORHAN; 3 TEMMUZ ERZURUM’UN ŞAHLANIŞIDIR

-BAŞKAN ORHAN’DAN MİLLİ MÜCADELE VURGUSU -ERZURUM DESTANLARIN DESTANINI YAZAN ŞEHİR Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Erzurum’a geldiği gün olan ve milli mücadelenin dönüm noktası olarak kabul edilen 3 Temmuz 1919 yılının sene-i devriyesi münasebetiyle Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan yazılı bir açıklama yaptı.

03.07.2018

ILICALI; DURMAK YOK YOLA DEVAM

Adalet ve Kalkınma Partisi 22.

27.06.2018

TARIKDAROĞLU'NA TEŞEKKÜR PLAKETİ

27.

27.06.2018

BAŞKAN ORHAN; CUMHUR İTTİFAKINA KULLANILAN HER OY ÜLKEMİZİM GELECEĞİNİ TEMİNAT ALTINA ALACAKTIR

- 24 HAZİRAN’DA SANDIKLARDAN YENİ REKORLARLA ÇIKACAĞIZ -BAŞKOMUTANIMIZ SAYESİNDE ÇOK YAKINDA KANDİL’DEN TERÖRİSTLERİN TAMAMEN TEMİZLENDİĞİNİ KONUŞACAĞIZ   Ramazan Bayramı münasebetiyle AK Parti Aziziye Teşkilatı üyeleriyle düzenlenen bayramlaşma töreninde 24 Haziran seçimleri öncesinde moral depolandı.

20.06.2018

BAŞKAN ORHAN; BAYRAMLAR BİRLİKTELİĞİMİZİ ARTIRMALI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

14.06.2018

DOĞUNUN EN BÜYÜK MESİRE ALANI İFTARDA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

-AZİZİYELİLER İFTARDA BULUŞTU -SOKAK İFTARLARINDA BİRLİK MESAJI -5 BİN KİŞİLİK DEV İFTAR Aziziye Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak bu yılda 5’incisi düzenlenen sokak iftarlarında birlik beraberlik mesajları verildi.

11.06.2018