BAŞKAN ORHAN VATANDAŞLARI DİNLEDİ

BAŞKAN ORHAN VATANDAŞLARI DİNLEDİ Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan katılımcı belediyecilik örneklerini sergilemeye devam ediyor.

15.10.2019

AZİZİYE’DE ORTAK OPERASYON

AZİZİYE’DE ORTAK OPERASYON Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Aziziye Belediyesi zabıtası seyyar satıcılara yönelik ortak çalışma başlattı.

10.10.2019

BAŞKAN ORHAN BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRDİ

BAŞKAN ORHAN BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRDİ Erzurum İzcilik Spor Kulübü yöneticileri ve sporcuları Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret etti.

09.10.2019

ILICA TURİZM BÖLGESİ SINIRLARI YENİDEN DÜZENLENDİ

ILICA TURİZM BÖLGESİ SINIRLARI YENİDEN DÜZENLENDİ Aziziye ilçesinde yer alan Ilıca’nın yeni turizm bölgesi sınırları Resmî Gazete’de yayımlandı.

03.10.2019

BAŞKAN ORHAN SÖĞÜTLÜ’DE

BAŞKAN ORHAN SÖĞÜTLÜ’DE Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Söğütlü mahallesinde incelemelerde bulundu.

01.10.2019

BAŞKAN ORHAN’DAN AK SUNUM

BAŞKAN ORHAN’DAN AK SUNUM Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan AK Parti Erzurum İl Teşkilatı’na hizmet sunumu yaptı.

24.09.2019

TÖREMEN AİLESİNİN ACI GÜNÜ

TÖREMEN AİLESİNİN ACI GÜNÜ Aziziye Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Töremen’in abisi Kenan Töremen hakka yürüdü.

22.09.2019

COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER ZİRVESİNDE EHRAM RÜZGARI

COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER ZİRVESİNDE EHRAM RÜZGARI 2.

20.09.2019

SALTUKLU CAMİİ’NİN TEMELİ ATILDI

SALTUKLU CAMİİ’NİN TEMELİ ATILDI Saltuklu Camii temel atma töreni birlikte yapılan duaların ardından gerçekleşti.

17.09.2019

BAŞKAN ORHAN PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ORHAN PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİAziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçede kurulan semt pazarlarını ziyaret etti.

12.09.2019