TERMALSPOR 1. LİG HEDEFİNE KOŞUYOR

Erzurum’un Türkiye Hentbol Ligi’ndeki tek temsilcisi olan ve birinci lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Aziziye Belediyesi Termalspor’un yarı final play off rakipleri belli oldu.

13.03.2015

12 MART, TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILMIŞ DESTANDIR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Tarihi şan ve şerefle dolu, her karış toprağı aziz şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış, mertlik ve yiğitlik sembolü değerli hemşehrilerimin kurtuluş bayramını kutluyorum.

12.03.2015

ORHAN: KADININ MUTLULUĞU, TOPLUMUN MUTLULUĞUDUR

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, toplumun dinamizmi olan kadınların yeni Türkiye’nin simgesi, yarınların teminatı olduklarını ifade etti.

07.03.2015

KUPAYI ALIP BAŞKANA KOŞTULAR

Erzurum ASKF ile Futbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen U16 Yaş Futbol İl Şampiyonası final grubu maçları sona erdi.

05.03.2015

BAŞKAN ORHAN’A COŞKULU KARŞILAMA

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, uğradığı menfur saldırının ardından işbaşı yaptığı ilk günde, belediye önünde coşkulu bir kalabalık tarafından kurban kesilerek karşılandı.

03.03.2015

BAŞKAN ORHAN: DİMDİK AYAKTAYIM, GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Korkmadan, yılmadan, usanmadan hemşehrilerimize hizmete kaldığımız yerden devam edeceğiz.

02.03.2015

AK PARTİ TEŞKİLATLARINDAN BAŞKAN ORHAN’A SEVGİ SELİ

Bir süre önce makamında menfur bir saldırıya uğrayarak ayağından yaralanan Başkan Orhan, kısa sürede toparlanarak işbaşı yaptı.

02.03.2015

BAŞKAN ORHAN KARDELEN TV'DE

Belediye Başkanımız Muhammed Cevdet Orhan, 28.

02.03.2015

‘HEMŞEHRİLERİMİZLE İÇ İÇE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Röportaj: Onur SAĞSÖZ Makamında silahlı saldırıya uğrayan Aziziye İlçe Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan’ı evinde ziyaret ettim.

26.02.2015

ORHAN: ÇOCUKLARIMIZ AKIL DOLU ZAMANLAR GEÇİRECEK

Aziziye Belediyesi örnek bir proje daha gerçekleştirerek ilçedeki okullarda ‘Zeka Oyunları Şöleni’ düzenliyor.

26.02.2015

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.