ERZURUM KONGRESİ'NİN 96. YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN.

ERZURUM KONGRESİ'NİN 96.

23.07.2015

RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN.

16.07.2015

BAŞKAN ORHAN’DAN KADİR GECESİ MESAJI

Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, insanlık için hidayet rehberi olan, insanlığı aydınlığa çıkaran Kuran-ı Kerim’in Kadir Gecesi’nde indirilmeye başlandığını ve bu gecenin diğer zaman dilimlerinden daha özellikli olduğunu belirtti.

AZİZİYE’DE GÖNÜLLER BİRLEŞTİ

Aziziye Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği sokak iftarları Dadaşkent programı ile devam etti.

GÖNÜL SOFRAMIZDA BULUŞALIM

Aziziye Belediyesi Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'ın geleneksel hale getirdiği sokak iftarlarının ikincisi bu yıl düzenleniyor.

ILICALILAR GÖNÜL SOFRASINDA BULUŞTU

Ilıca Aziziye Caddesi’nde yapılan iftar programı büyük ilgi görürken, 10 Temmuz’da da Dadaşkent halkı sokak iftarında buluşacak.

06.07.2015

BAŞKAN ORHAN, TEŞKİLAT MENSUPLARIYLA İFTARDA BULUŞTU

Ilıca Termal Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin ile teşkilat mensupları katıldı.

05.07.2015

RAMAZAN AYININ EN ANLAMLI İFTARI AZİZİYE’DEN

Ilıca Termal Tesisleri’nden düzenlenen iftar programında çocuklarla aynı sofrayı paylaşarak yakından ilgilenen Başkan Orhan, hayatının en güzel, en anlamlı ve hayırlı iftarlarından birini gerçekleştirdiğini ifade ederek, iftar programına teşrif eden çocuklar ile yakınlarına teşekkür etti.

03.07.2015

AZİZİYE’DE ATATÜRK’ÜN ERZURUM’A GELİŞİNİN YILDÖNÜMÜ HEYECANI

Törene, İlçe Kaymakamı Zafer Öz, Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof.

03.07.2015

AZİZİYE NİKAH SALONUNA KAVUŞTU

Aziziye Belediyesi nikah salonu hizmete açıldı.

26.06.2015