BAŞKAN ORHAN’DAN ‘ZAFER BAYRAMI’ MESAJI

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, 93 yıl önce dış mihrakların ülkemiz üzerinde oynamak istediği oyunların, bugünlerde terör belasıyla yeniden oynanmak istendiğini ifade ederek, “Aziz milletimiz, ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyen bu şer odaklarına karşı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını daha da pekiştirerek gerekli cevabı vermektedir.

29.08.2015

AZİZİYE METRUK YAPILARDAN TEMİZLENİYOR

Kentsel dönüşümde attığı dev adımlarla ilçeyi yeni yaşam merkezlerine kavuşturmak için kolları sıvayan belediye, mahalle aralarındaki metruk yapıları da yıkıyor.

26.08.2015

YENİLENEN KAPLICALAR GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Aziziye Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Ilıca Termal Tesisleri kapsamlı bir şekilde tadilattan geçirilerek, göz kamaştırıcı bir görünüme kavuşturuldu.

20.08.2015

BAŞKAN ORHAN, GAMBİYA BÜYÜKELÇİSİNİ AĞIRLADI

Gambiya Cumhuriyeti’nin Türkiye Büyükelçisi Momodou Badjie, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın davetlisi olarak Erzurum’a geldi.

14.08.2015

BAŞKAN ORHAN, İLÇE DANIŞMA MECLİSİ’NDE ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Aziziye Belediyesi nikah ve konferans salonunda yapılan toplantıya Erzurum Milletvekilleri Zehra Taşkesenlioğlu ile Adnan Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye ilçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin, bazı il yönetim kurulu üyeleri, ilçe teşkilatı, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

13.08.2015

ILICA’DAN YENİ BİR KENT DOĞUYOR

Erzurum’un Aziziye İlçesi’ne bağlı Ilıca semtinde yapımına başlanan konut ve işyerleri hızla yükseliyor.

11.08.2015

KÖYLERE HİZMET SEFERBERLİĞİ

Aziziye Belediyesi ilçe merkezinde olduğu gibi, mahalle statüsündeki köylerde de hizmet rüzgarı estiriyor.

10.08.2015

AZİZİYE’YE 5 YENİ PARK

Dadaşkent ve Ilıca’da oluşturulan alanlara 5 yeni park yapılacak.

05.08.2015

AZİZİYE BAŞARIYA EKİP RUHUYLA YÜRÜYOR

Fen İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan personelle sabah mesai öncesi bir araya gelen Başkan Orhan, “Sizler, Aziziye’nin aynasısınız.

03.08.2015

AZİZİYE ÇİÇEK BAHÇESİ GİBİ

Park, bahçe ve refüjlerin yanı sıra Dadaşkent’teki bina boşluklarına dikilen çiçekler ve kaldırımlardaki elektrik direklerine koyulan saksı çiçekler ilçenin çehresi değiştirdi.

30.07.2015

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.