AZİZİYE FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

AZİZİYE FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ -GENÇLER TURNUVASINDA ÖDÜL YAĞMURU -BAŞKAN ORHAN; GENÇLERİMİZİN SPORTİF AKTİVİTELERDE DESTEKÇİSİYİZ Aziziye Belediyesi destekleriyle düzenlenen Aziziye AK Parti Gençlik Kolları tarafından organize edilen Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi.

10.01.2020

BEYAZ MASA 7/24 ÇALIŞIYOR

-BEYAZ MASA 7/24 ÇALIŞIYOR -BAŞKAN ORHAN; HİZMET PUSULAMIZ VATANDAŞIMIZ Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın göreve geldiği ilk dönemde kurulan ‘Beyaz Masa’ birimi ilçe halkının adeta kılavuzu haline geldi.

08.01.2020

AZİZİYE BELEDİYESİNDEN EĞİTİM YATIRIMI

AZİZİYE BELEDİYESİNDEN EĞİTİM YATIRIMI -BAŞKAN ORHAN; EĞİTİMDE BÜYÜK BAŞARILAR BEKLİYORUZ Aziziye Belediyesi ilçede eğitim ve öğretime desteklerini sürdürüyor.

06.01.2020

YILIN İLK GÜNÜNDE SABAH NAMAZI

TÜGVA’DAN SABAH NAMAZI BULUŞMALARI-YILIN İLK GÜNÜNDE SABAH NAMAZI-ÖNCE NAMAZ VE SOHBET SONRA ÇORBA İKRAMI-SABAH NAMAZI DAVETİNE BAYANLARIN YOĞUN İLGİSİKurulduğu günden bu yana sosyal ve kültürel alanda yaptıkları çalışmalarla göz dolduran Türkiye Gençlik Vakfı Erzurum Temsilciliği 2020’nin ilk saatlerinde farkındalık oluşturmak amacıyla Sabah Namazı Buluşmaları adı altında program düzenledi.

01.01.2020

YAVRU KÖPEKLER YUVALARINA KAVUŞTU

YAVRU KÖPEKLER YUVALARINA KAVUŞTU-BAŞKAN ORHAN DUYARSIZ KALMADI-ÇOCUKLARA YIL BAŞI SÜPRİZİMilli Eğitim Bakanlığı tarafından bir süre önce başlatılan okulların barınaktan köpek sahiplenmesi adına başlattığı uygulama özellikle anaokulları ve ilköğretim okullarının yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

31.12.2019

AZİZİYELİ ÇOCUKLARA KAYAK İMKANI

-AZİZİYELİ ÇOCUKLARA KAYAK İMKANI -AZİZİYE BELEDİYESİ İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNİ UNUTMADI -BAŞKAN ORHAN; ÇOCUKLARIMIZ ARA TATİLDE EVE KAPANMAYACAK Yarıyıl tatilinin yaklaşması ile birlikte sosyal belediyecilik çalışmalarında adından söz ettiren Aziziye Belediyesi ilköğretim çağında bulunan çocuklar için kayak yapma fırsatı sunuyor.

26.12.2019

AZİZİYE’DE GENÇLERİN FUTBOL TURNUVASI

AZİZİYE’DE GENÇLERİN FUTBOL TURNUVASI -AK GENÇLİK FUTBOLDA BULUŞTURDU -BAŞLAMA VURUŞU BAŞKAN ORHAN’DAN AK Parti Aziziye İlçe Gençlik Kolları tarafından organize edilen 18-30 yaş arası tüm gençleri kapsayan futbol turnuvası başladı.

23.12.2019

DÜNYANIN EN ESKİ MESLEĞİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ

DÜNYANIN EN ESKİ MESLEĞİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ -BAŞKAN ORHAN, İNŞAAT MÜHENDİSLERİNİ KUTLADI Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, her yıl 19 Aralık’ta kutlanan insanlık tarihi başlayan İnşaat mühendisliği ile ilgili yazılı bir kutlama metni yayınladı.

20.12.2019

YENİ İŞLETMELERE SÜRPRİZ ZİYARET

YENİ İŞLETMELERE SÜRPRİZ ZİYARET -BAŞKAN ORHAN; YENİ İŞLETMELERİN KURULMASINA DESTEK OLUYORUZ Erzurum’un nüfusu sürekli artan ilçelerinin başında gelen Aziziye’de konutlaşma ve ticari faaliyetler de yoğunlaşma görmek mümkün.

18.12.2019

BAŞKAN ORHAN, GENÇ KÜRSÜDE

BAŞKAN ORHAN, GENÇ KÜRSÜDE -GENÇLERLE SİYASİ TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI -“SİYASET ARENASINDA GENÇLERE İHTİYACIMIZ VAR”     Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Gençlik Buluşması Programında siyasi deneyimlerini gençlerle paylaştı.

16.12.2019