YILIN YAZAR, FİKİR ADAMI VE SANATÇILARI ÖDÜL TÖRENİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTIK

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Aziziye Belediyesi’nin ev sahipliğinde Türkiye Yazarlar Birliği tarafından organize edilen 2016 yılının yazar, fikir adamı ve sanatçıları ödülleri sahiplerini buldu.

03.04.2017

BAŞKAN ORHAN, HAFTASONU 18 MAHALLEYİ GEZDİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, halk oylaması sürecinde dur durak bilmiyor.

27.03.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN BAŞKAN SEKMEN’E KENTSEL DÖNÜŞÜM BRİFİNGİ

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret etti.

BAŞKAN ORHAN’DAN ENGELLİLERE FORMA DESTEĞİ

Başkan Orhan, Yakutiye Engelliler Derneği ve Spor Kulübü goollbaal takımına forma, eşofman ve malzeme desteğinde bulunarak, bir kez daha gönüllere girdi.

20 GÜNDE 50 KÖYÜ GEZDİ…

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçesini adeta karış karış gezerek, halk oylamasının önemiyle ilgili vatandaşları bilgilendiriyor.

AZİZİYE’DEN ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLER GÜNÜ’NE ÖZEL PROGRAM

Dadaşkent Merkez Camii’nde kılınan sabah namazının ardından şehitler için mevlidi şerif okunurken, ilçe Müftüsü Nurettin Akgül tarafından dua edildi.

18.03.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLER GÜNÜ MESAJI

Mesajına, “Şu Boğaz harbi nedir? Var mı ki dünyada eşi? / En kesif orduların yükleniyor dördü beşi.

17.03.2017

BAŞKAN ORHAN: 12 MART, KUTLU BİR ZAFERİN ADIDIR

Erzurum ve Ilıca’nın kurtuluşunun 99.

11.03.2017

KKTC’DEN ERZURUM ÇIKARMASI

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Dr.

09.03.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN KADINLAR GÜNÜ JESTİ

Ak Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş ve Kadın Kolları Başkanı Mualla Turan Saykal ile birlikte belediyede çalışan bayan personellere gül hediye ederek, kadınlar gününü kutlayan Başkan Orhan, daha sonra ilçedeki Aile Sağlığı Merkezleri’nde görev yapan sağlık görevlileri ile vatandaşlara gül takdim etti.

09.03.2017