BAKAN FATMA GÜLDEMET SARI, ILICA TERMAL TESİSLERİ’Nİ GEZDİ

Bakan Sarı, beraberinde Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Erzurum Milletvekilleri Prof.

15.02.2016

AZİZİYE’DEN 2016 ERZURUM AJANDASI

Mini bir Erzurum Ansiklopedisi olan ajanda, önemli gün, hafta ve olayların yer aldığı zengin içeriğiyle dikkat çekiyor.

08.02.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN ÖRNEK BİR HİZMET DAHA

Erzurum'un Aziziye ilçesinde 4 yıl önce Amyotrophic Lateral Skleroz (ALS) hastalığına yakalanan ve birinci kattaki evine inip çıkmakta zorlanan İsmail Akpınar (40) isimli vatandaşın imdadına Aziziye Belediyesi yetişti.

02.02.2016

EMITT 2016’DA ILICA TERMAL STANDINA BÜYÜK İLGİ

Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri, EMITT 2016 - Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda tanıtıldı.

01.02.2016

AZİZİYE’DE 24 SAAT KAR MESAİSİ

Haftasonundan itibaren Erzurum genelinde etkili olan yoğun kar yağışına karşı Aziziye Belediyesi ilçe sınırlarında tüm imkanlarını seferber etti.

29.01.2016

BAŞKAN ORHAN, 2023 GENÇLİK POLİTİKALARI ÇALIŞTAYI’NDA KONUŞTU

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Belediyecilik yol yapmak veya kaldırım yapmaktan ötedir.

21.01.2016

ILICALI VE ORHAN’DAN ILICA’DAKİ AFETZEDELERE MÜJDE

Erzurum’un Aziziye ilçesine bağlı Ilıca Mahallesi’nde 2004 yılında meydana gelen sel felaketinde mağdur olan ve ardından Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan konutlara taşındıktan sonra arsa paralarını alamayan hak sahiplerinin mağduriyeti gideriliyor.

20.01.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN PROF. DR. AKDAĞ’A KENTSEL DÖNÜŞÜM BRİFİNGİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof.

16.01.2016

AZİZİYE’DE KÖYLERİN SORUNLARI BİRER BİRER ÇÖZÜLÜYOR

Aziziye Belediyesi, mahalle statüsündeki köyleri birer birer köy konağına kavuşturuyor.

12.01.2016

BAŞKAN ORHAN ‘GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, büyük fedakarlıklarla görev yapan ve mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

10.01.2016