BAŞKAN ORHAN EGE’DEKİ DADAŞLAR’I AĞIRLADI

Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşunun 98.

11.03.2016

ALACA ŞEHİTLERİ ANILDI

Alaca Şehitliği’nde düzenlenen tören çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

10.03.2016

MEGA PROJELERİ BİRER BİRER HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ilıca ve Dadaşkent’in gerçekleştirilen proje ve çalışmalar ile modern ve yeni bir görünüme kavuşturduklarını belirterek, “Termal turizm, kentsel dönüşüm ve sosyal belediyecilik açısından ilçemizi ikinci büyükşehir yapacağız” dedi.

09.03.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN ANLAMLI ZİYARETLER

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün en anlamlı ziyaretlerini Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan gerçekleştirdi.

09.03.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, şunları kaydetti: “Dünya kadınlar Günü içinde bulunduğumuz yüzyılın başlarından bu yana tüm dünyada kadınların daha hakça daha insanca yaşam özelliklerini dile getirdikleri bir mücadele ve dayanışma günü olarak kutlanmaktadır.

08.03.2016

BAKAN ALA, ILICA TERMAL TESİSLERİ’Nİ GEZDİ

Bir dizi gezi ve ziyaretlerde bulunmak üzere Erzurum’a gelen İçişleri Bakanı Efkan Ala, Aziziye Belediyesi bünyesindeki Ilıca Termal Tesisleri’nde incelemelerde bulundu.

08.03.2016

AZİZİYE İLÇEMİZE KİMLİK KAZANDIRMA ÇABASINDAYIZ

BEYTÜL MALI KORUMAKNe güzel söylemiş İmam-ı Gazali Hazretleri;"Layık olmadan devletin makamlarına atananlar, astlarını ısırır, üstlerine kuyruk sallarlar"Yaklaşık bir hafta önce bir arkadaşımın sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı bu güzel sözün üzerine çok yorumlar yapılabilir şüphesiz.

01.03.2016

KIŞ MEVSİMİNİN AZİZİYE’YE MALİYETİ 700 BİN TL

Son yılların en ağır kış mevsimini geçiren Erzurum’da belediyelerin karla mücadele çalışmaları da ciddi maliyetler doğurdu.

01.03.2016

ÖNCE İSTİŞARE, SONRA HİZMET

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

24.02.2016

BAŞKAN ORHAN, TERÖR SALDIRILARINI LANETLEDİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ankara'da ve Diyarbakır’da meydana gelen terör saldırılarını lanetledi.

18.02.2016

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.