KUMLUYAZI, KÖY KONAĞI VE TAZİYE EVİ İLE İMAM EVİNE KAVUŞTU

Aziziye Belediyesi mahalle statüsündeki köylere yönelik yatırımlarını sürdürüyor.

05.04.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN GENÇ BEYİNLERE JEST

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, TÜBİTAK tarafından düzenlenen "47.

25.03.2016

ILICA TERMAL TESİSLERİ’NİN OTEL BÖLÜMÜ YENİLENİYOR

Aziziye Belediyesi, Ilıca Termal Tesisleri’ni yeni bir vizyona kavuşturuyor.

25.03.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN YAŞLILAR HAFTASI MESAJI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Her insan için değişik anlam ve önem arz eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir.

21.03.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN ANLAMLI ZİYARET

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 101.

21.03.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLER GÜNÜ MESAJI

Mesajına, “Şu Boğaz harbi nedir? Var mı ki dünyada eşi? / En kesif orduların yükleniyor dördü beşi.

18.03.2016

AZİZİYE’DE BAHAR TEMİZLİĞİ

Aziziye Belediyesi, bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte genel temizlik, bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi.

17.03.2016

BAŞKAN ORHAN TERÖR SALDIRISINI KINADI

Ülkemizin kalbinde Ankara'da cereyan eden patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

14.03.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN TIP BAYRAMI MESAJI

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, şunları kaydetti: “Yaşatma idealinin vücut bulmuş bir hali olarak sürdürdüğünüz mesleğiniz, zaman mefhumu gözetilmeksizin kapısı çalınan, hastasının ıstırabını dindirmeden mesaisini bitirmeyen siz değerli hekimlerimiz, hemşirelerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımız için inanıyoruz ki bir iş olmaktan öte bir yaşam biçimidir.

14.03.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN KURTULUŞ MESAJI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “12 Mart, milli diriliş ve şahlanışı ifade eder.

11.03.2016