AZİZİYE BELEDİYESİ, KKTC’YE ÇIKARMA YAPTI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, başkan yardımcıları ve bir grup meclis üyesi ile birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne çıkarma yaptı.

18.05.2016

ILICA, ERZURUM’UN MESİRE ALANI OLUYOR

Aziziye Belediyesi, dev mesire alanı projesini hayata geçiriyor.

17.05.2016

AZİZİYE YENİ SEZONA TEMPOLU BAŞLADI

Aziziye Belediyesi, yeni bir hizmet dönemine daha yoğun çalışma temposuyla girdi.

12.05.2016

AKDAĞ’DAN TERMALSPOR’A TEBRİK ZİYARETİ

Erzurum’u hentbol tarihinde ilk defa süper ligde temsil edecek olan Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü’ne tebrik ziyaretleri sürüyor.

10.05.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, anne sevgisinin sevgilerin en büyüğü ve en kıymetlisi olduğunu söyledi.

09.05.2016

‘YENİ TÜRKİYE BULUŞMALARI’ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Aziziye Belediyesi’nin ev sahipliğinde Erzurum’da gerçekleştirilen ‘Yeni Türkiye Buluşmaları’ paneli büyük ilgi gördü.

09.05.2016

ERZURUM‘DA “YENİ TÜRKİYE” BULUŞMASI

Aziziye Belediyesi, “Yeni Türkiye Buluşmaları”na ev sahipliği yapıyor.

BAŞKAN ORHAN, ÖĞRENCİLERE BELEDİYECİLİK DERSİ VERDİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Sabancı İlköğretim Okulu öğrencilerini ağırladı.

AZİZİYE ESMEK HİZMETE AÇILDI

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim yatırımlarından biri olan Aziziye Erzurum Sanatsal ve Meslek Edindirme Kursları (ESMEK) düzenlenen törenle hizmete açıldı.

TERMALSPOR’A COŞKULU KARŞILAMA

Erkekler Hentbol Süper Ligi’ne yükselerek Erzurum tarihinde bir ilke imza atan Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü hentbol kafilesi coşkulu bir şekilde karşılandı.

27.04.2016