MİLLETVEKİLİ AYDEMİR’DEN BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret etti.

20.06.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Geleneğimizde, baba, ailenin temel direği olarak görülmekte olup, koruyuculuğu, kollayıcılığı ile aile değerlerimizin korunmasında, örf ve ananemizin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir.

20.06.2016

BAŞKAN ORHAN, TEOG BİRİNCİSİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, TEOG birincisi öğrenciyi bilgisayarla ödüllendirdi.

17.06.2016

BAŞKAN ORHAN ŞEHİRDER’E KONUK OLDU

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Şehir ve Kültür Araştırmaları Derneği’nin (ŞEHİRDER) ‘Ramazan Söyleşileri’ programına konuk oldu.

17.06.2016

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI’NDAN BAŞKAN ORHAN’A TEŞEKKÜR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, eğitim-öğretime sunduğu katkılardan dolayı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

14.06.2016

MİLLETVEKİLİ ORHAN DELİGÖZ’DEN BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET

AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret etti.

13.06.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN SÜRPRİZ İFTAR ZİYARETİ…

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Dadaşkent 200 Evler Bölgesi’nde 3 çocuğuyla birlikte yaşayan Gülşen Özen’in evine sürpriz iftar ziyareti gerçekleştirdi.

09.06.2016

AZİZİYE’DE RAMAZAN İSTİŞARESİ

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof.

08.06.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN RAMAZAN AYI MESAJI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Ramazan ayınızı kutluyor, bu mübarek ayın tüm İslam alemiyle birlikte bizlerin de birliğine, beraberliğine, kardeşliğine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum.

06.06.2016

5 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜKUTLU OLSUN

Rahmet ve merhamet dini İslam'ın temsilcileri olan bizler, merhametin yalnızca insana değil, hayvanat ve nebatata da olacağı bilinciyle Allah'ın biz kullarının istifadesine sunduğu doğayı korumak, insanlığın ortak emellerinden olan biyolojik çeşitliliği koruyup kaynakların sürdürülebilirliğini sağlamak maksadıyla hareket edip; gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakabilmek ve “Kıyametin kopacağını bilseniz elinizdeki fidanı dikiniz.

05.06.2016

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.