AZİZİYE'DE GENÇ VE KIDEMLİ ÖĞRETMENLER BULUŞTU

Aziziye Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla çok özel bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

24.11.2021

AZİZİYE'DEN STK YÖNETİCİLERİNE YATIRIM TURU

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Erzurum Şubesi ile ŞEHİRDER’in yöneticilerini konuk etti.

08.11.2021

AZİZİYE BELEDİYESİ'NDE KAN BAĞIŞI SEFERBERLİĞİ

Aziziye Belediyesi Kızılay Haftası’nda örnek bir kampanyaya imza attı.

05.11.2021

AZİZİYE'DE 'ÇAĞDAŞ HAT' SERGİSİ AÇILDI

Aziziye Belediyesi’nin “Çağdaş Hat Sergisi” sanatseverlerin ilgisine sunuldu.

03.11.2021

CUMHURİYET'İN 98'İNCİ YILINDA 98 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

Aziziyeli çocuklar, Cumhuriyet’in kuruluşunun 98’inci yılında tam 98 fidanı toprakla buluşturdu.

28.10.2021

AZİZİYE BELEDİYESİ'NİN KAPILARI MÜHENDİS ADAYLARI İÇİN AÇILDI

Aziziye Belediyesi, yükseköğrenimde adeta çığır açacak yepyeni bir eğitim modelinin paydaşı oldu.

26.10.2021

AZİZİYE'DE "MUHTARLAR GÜNÜ" BULUŞMASI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 19 Ekim Muhtarlar Gününü muhtarlara ayırdı.

20.10.2021

AZİZİYE BELEDİYESİ'NDEN TARIMDA MODEL OLACAK YATIRIM

Aziziye Belediyesi’nin “Termal Destekli Domates Seraları” göz kırpmaya başladı.

15.10.2021

BAŞKAN ORHAN'DAN "TARIM VE HAYVANCILIK LİSESİ" TEŞEKKÜRÜ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum’a Tarım ve Hayvancılık Lisesi’nin kazandırılmasında öncü rol oynayan AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir’e teşekkür etti.

13.10.2021

BİNALİ YILDIRIM'A AZİZİYE'DE EHRAM SÜRPRİZİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’a ehramdan kravat, atkı ve anahtarlık hediye etti.

12.10.2021