BAŞKAN ORHAN; ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUKLARI GELECEĞİMİZİ EMİN KILIYOR -

PALANDÖKEN ONLARLA ŞENLENDİ -BAŞKAN ORHAN; ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUKLARI GELECEĞİMİZİ EMİN KILIYOR -ERZURUM KIŞ SPORLARINDA İDDİALI GELİYOR -AZİZİYE BELEDİYESİ KIŞ SPORU İÇİN SPOR KULÜBÜ HAZIRLIĞINDA Hemen her alanda yaptığı hizmetlerle adını duyuran Aziziye Belediyesi yarı yıl tatilini fırsat bilerek ilçedeki ilkokul ve ortaokul öğrencilerine düzenlediği kayak kursu ile ilgi odağı oldu.

03.02.2020

BAŞKAN ORHAN; SEMT PAZARINDA

BAŞKAN ORHAN; SEMT PAZARINDA -PAZAR ESNAFI TALEP ETTİ BAŞKAN ORHAN DİNLEDİ Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye İlçesi’nde Çarşamba ve perşembe günleri kurulan semt pazarlarında pazar esnafının sorunlarını dinliyor.

30.01.2020

OSB ESNAFINA BAŞKAN ORHAN JESTİ

OSB ESNAFINA BAŞKAN ORHAN JESTİ -EHRAM TASARIMLARI ARTIK HER YERDE Erzurum kültürünün zenginlikleri arasında yer alan ve kadınlarımızın yıllarca giysi alarak kullandığı ehram,  Aziziye Belediyesi tarafından coğrafi işaret olarak tescil ettirilmesi sonrasında modern tasarımları ile Türkiye’nin gözdesi oldu.

28.01.2020

AZİZİYELİ ÇOCUKLAR GELECEĞE KAYIYOR

AZİZİYELİ ÇOCUKLAR GELECEĞE KAYIYOR -KAYAK ÖĞRENİP TATİL YAPTILAR Aziziye Belediyesi, Kar Spor ve Erzurum Kayak Kulübü’nün öncülüğünde ilkokul öğrencilerinin kayak öğrenmesini amaçlayan kayak kursu başladı.

24.01.2020

BAŞDANIŞMAN KÜÇÜKYILMAZ’DAN BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET

BAŞDANIŞMAN KÜÇÜKYILMAZ’DAN BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET -BAŞKAN ORHAN’DAN OLTU TAŞI TESPİH VE TABLO HEDİYESİ Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr.

22.01.2020

BAŞKAN ORHAN; DÜNYA SİYASETİNE YÖN VERİYORUZ

-ILICA’DA İÇ VE DIŞ SİYASET KONUŞULDU -BAŞKAN ORHAN; DÜNYA SİYASETİNE YÖN VERİYORUZ Aziziye Belediyesi tarafından Ilıca’da bulunan Prof.

20.01.2020

AZİZİYE’DEN DİJİTAL BELEDİYECİLİK ATAĞI

AZİZİYE’DEN DİJİTAL BELEDİYECİLİK ATAĞI -BAŞKAN ORHAN; BELEDİYECİLİK HİZMETLERİNDE İHA’LARI KULLANACAĞIZ -AKILLI ŞEHİRLER KONGRESİNDE AK TOLGALI VE AKŞAR BOY GÖSTERDİ Aziziye Belediyesi dijital belediyecilik hizmetlerinde de geri adım atmıyor.

17.01.2020

AZİZİYE’DE KARNE HEDİYESİ TİYATRO SEYRİ

AZİZİYE’DE KARNE HEDİYESİ TİYATRO SEYRİ -BAŞKAN ORHAN; 3 BİN ÇOCUĞUMUZU TİYATRO İLE BULUŞTURACAĞIZ -AZİZİYE’DE TİYATRO İZLEMEYEN ÇOCUK KALMAYACAK İlçe sınırları içinde eğitim yatırımlarında hız kesmeyen Aziziye Belediyesi yaklaşan yarıyıl tatili öncesinde de ilköğretim öğrencileri için karne hediyesi olarak tiyatro izlettiriyor.

15.01.2020

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNE BAŞKAN ORHAN SÜRPRİZİ

-ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNE BAŞKAN ORHAN SÜRPRİZİ -BAŞKAN ORHAN; GELECEĞİMİZ EMİN ELLERDE Zaman zaman yaptığı gezi ve incelemelerinde eğitim kurumlarını da ihmal etmeyen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye ilçe sınırları içinde eğitim veren anaokulu öğrencilerine de ziyaret gerçekleştirdi.

14.01.2020

BAŞKAN ORHAN:GAZETECİLİK VİCDANİ TEMELLER ÜZERİNE KURULUDUR

BAŞKAN ORHAN:GAZETECİLİK VİCDANİ TEMELLER ÜZERİNE KURULUDUR -BAŞKAN ORHAN’DAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Türkiye'de, basın emekçilerinin sosyal ve ekonomik haklarını güvence altına alan 212 Sayılı Basın Yasası'nın 1961'de yürürlüğe girdiği gün olan 10 Ocak, ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

10.01.2020