DEV MESİRE ALANINDA SONA DOĞRU

Aziziye Belediyesi’nin dev yatırımlarından birisi daha hayat buluyor.

10.05.2017

AZİZİYE'DE EL EMEĞİ GÖZ NURU SERGİ

Aziziye Belediyesi AZMEK hizmet binasında düzenlenen yılsonu sergisi açılışına Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdullah Harun Ilıcalı, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş, Gençlik Kolları İl Başkanı Ömer Faruk Yarba, belediye meclis üyeleri, davetliler ve kursiyerler katıldı.

08.05.2017

Miraç kandilimiz mübarek olsun...

Miraç kandilimiz mübarek olsun.

23.04.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN 23 NİSAN MESAJI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, “23 Nisan, Türk Milleti’nin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisidir.

23.04.2017

AZİZİYE’DEN DİGOR’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Başkan Yardımcısı Halil Özcan, meclis üyeleri Hüseyin Bekmez ve Mehmet Akarsu ile birlikte Digor’a gitti.

17.04.2017

AZİZİYE BELEDİYESİ’NDEN MUHTARLARA BİLGİSAYAR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçeye bağlı 72 mahallenin muhtarına bilgisayar hediye etti.

14.04.2017

BAŞKAN ORHAN, SIKILMADIK EL BIRAKMADI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, halk oylaması çalışmaları sürecinde ilçesini adeta karış karış gezerek, vatandaşlara yeni sistemin önemini anlattı.

12.04.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN POLİS HAFTASI MESAJI

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172.

10.04.2017

BAŞKAN ORHAN, ŞAMPİYON GÜREŞÇİYİ AĞIRLADI

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor Kulübü’nün güreşçisi olan Ertürk, antrenör ve kulüp yöneticileri ile birlikte belediyeye geldi.

06.04.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN ANLAMLI JEST

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Dünya Otizm Farkındalık Ayı dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe katılarak, çocuklara hediye dağıttı.

03.04.2017