ILICA’DAKİ GÖNÜL SOFRASINDAN TERÖRE LANET YAĞDI

Aziziye Belediyesi’nin geleneksel sokak iftarları programı Ilıca’da devam etti.

02.07.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN KADİR GECESİ MESAJI

Başkan Orhan, mesajında şunları kaydetti: “Rahmet, mağfiret ve arınma iklimi Ramazan-ı şerifin son günlerine yaklaşırken, Kur’an-ı Kerim’de “Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır” mealindeki ayetle esenlik dolu olduğuna işaret edilen o mübarek geceye ulaşmış olmanın sevinciyle, kendinden emin olunması gereken insanın, yeni bir dirilişe merhaba deyip, şu mübarek zamanda yeniden dirilip öylece tertemiz kalması duası için ellerimizi Yüce Yaradan’a açmış bulunuyoruz.

01.07.2016

BAŞKAN ORHAN, İSTANBUL’DAKİ SALDIRIYI KINADI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Milli birlik ve beraberliğimize kasteden hain saldırıyı kınıyor hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.

29.06.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN PERSONELİNE İFTAR YEMEĞİ

Belediye hizmet binasının bahçesinde düzenlenen birlik ve beraberlik iftar yemeği oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşti.

28.06.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN PERSONELİNE İFTAR YEMEĞİ

Belediye hizmet binasının bahçesinde düzenlenen birlik ve beraberlik iftar yemeği oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşti.

28.06.2016

İLBANK YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÜSTÜN’DEN BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET

Beraberinde İller Bankası Erzurum Bölge Müdürü Metin Yılmaz ile birlikte belediyeye gelen Üstün, Başkan Orhan’dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

28.06.2016

AZİZİYE HALKI ‘GÖNÜL SOFRASI’NDA BULUŞTU

Aziziye Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği sokak iftarlarının üçüncüsü yoğun katılımla Dadaşkent’te gerçekleştirildi.

27.06.2016

BAŞKAN ORHAN, MUHTARLARLA İFTAR VE İSTİŞARE ETTİ

Başkan Orhan, Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Bedri Özdemir ile belediye başkan yardımcılarının katıldığı iftar yemeğinde muhtarlarla bir araya geldi.

24.06.2016

BAŞKAN ORHAN, MECLİS ÜYELERİ VE AİLELERİYLE İFTARDA BULUŞTU

Başkan Orhan, belediye meclis üyeleri ve aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

22.06.2016

BAŞSAVCI ÇİÇEKLİ, BAŞKAN ORHAN’A VEDA ETTİ

Son Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) kararnamesiyle, Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Ahmet Çiçekli, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’a veda ziyaretinde bulundu.

20.06.2016

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.