BAŞKAN ORHAN: HİZMET ŞİARIMIZ; AK BELEDİYECİLİK

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 24.

29.09.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN ESNAF ZİYARETLERİ

Yoğun iş temposundan fırsat buldukça vatandaşla bir araya gelerek istişare eden Başkan Orhan, esnaf ziyaretleri de gerçekleştirerek çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıyor.

21.09.2016

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN

2016-2017 Eğitim - Öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını temenni eder, başarılar dilerim.

19.09.2016

AZİZİYE’DE BAYRAM DOLU DOLU GEÇTİ

Birlik, beraberlik, kardeşlik ve paylaşma iklimi olan Kurban Bayramı Aziziye’de farklı bir atmosferde kutlandı.

19.09.2016

AZİZİYE BELEDİYESİ KURBAN BAYRAMINA HAZIR

Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede mobil kurban kesim alanı oluşturulurken, Aziziye Belediyesi ekipleri de Cuma namazı sonrası vatandaşlara poşet ve kurban kesim alanlarını gösteren broşürler dağıttı.

10.09.2016

KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

Millet olmayı, kardeşliği, dayanışmayı, paylaşmayı, aynı ruh ve gönül ikliminde yaşamanın anlamını şüphesiz en çok bayram günlerinde hissederiz.

09.09.2016

AZİZİYE’NİN HER KÖŞESİNDE HİZMET VAR

Aziziye Belediyesi mahalle statüsündeki köyleri de çamurdan kurtarıyor.

05.09.2016

30 AĞUSTOS RUHU YAŞADIKÇA, BU ÜLKEYİ KİMSE BÖLEMEZ

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, 30 Ağustos; şer güçlerin milletimizi esaret altına alarak, Anadolu’yu parçalama ve paylaşma girişimlerine karşı bin bir zorluklar içerisinde verilen eşsiz mücadelenin zaferle taçlandırıldığı destanın adı olduğunu söyledi.

29.08.2016

BAŞKAN ORHAN, REKTÖR ÇOMAKLI’YI ZİYARET ETTİ

Bir süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof.

24.08.2016

AZİZİYE, ÖRNEK SOSYAL YAŞAM ALANLARINA KAVUŞUYOR

Daha yeşil ve yaşanabilir bir ilçe hedefiyle yola çıkan Aziziye Belediyesi, bir yandan yeni parklar inşa ederken, diğer yandan ilçedeki mevcut parkları revize ediyor.

18.08.2016