ŞAMPİYON CİRİTÇİLERE BAŞKAN ORHAN’DAN DESTEK

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen cirit liginde Türkiye genelinde 81 takım çeşitli illerde oluşturulan gruplarda şampiyonluk mücadelesi verdi.

02.11.2016

ÖZOĞLU PAŞA’DAN BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET

Bir süre önce Kolordu Komutanlığı görevine atanan Özoğlu Paşa, iade-i ziyaretleri kapsamında Aziziye Belediyesi’ne geldi.

02.11.2016

AZİZİYE’DEN TARİHİ BİR HİZMET DAHA

Aziziye Belediyesi, Dadaşkent’te 30 yıla aşkın süregelen tapu sorununa çözüm oldu.

01.11.2016

BAŞKAN ORHAN'DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Türkiye Cumhuriyeti'nin her bir ferdinin Cumhuriyet Bayramı'nı büyük coşku, gurur ve heyecanla kutladığını kaydeden Başkan Orhan, 93 yıl önce büyük özveri ve fedakarlıklarla kurulan Cumhuriyeti sonsuza dek yaşatmanın herkesin en önemli sorumluluğu olduğunu kaydetti.

28.10.2016

AZİZİYE BELEDİYESİ EĞİTİME DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Aziziye Belediyesi eğitime desteğini hız kesmeden sürdürüyor.

26.10.2016

ÜNİVERSİTE-BELEDİYE İŞBİRLİĞİ VURGUSU

Başkanlık makamında bir süre görüşen Rektör Çomaklı ile Başkan Orhan, üniversite-yerel yönetim işbirliği üzerine fikir alışverişinde bulundular.

26.10.2016

AZİZİYE’YE KÜLTÜR MERKEZİ VE HİZMET BİNASI

Ilıca’da yapımı devam eden belediye hizmet binası ve kültür merkezi ilçede önemli bir ihtiyaca cevap verecek.

19.10.2016

YARGI MENSUPLARINA ZİYARET

Aziziye Kaymakamı Zafer Öz ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçede faaliyet gösteren Bölge İdare ve Bölge Adliye Mahkemelerini ziyaret ederek, yeni atanan mahkeme başkanı ve hakimlere hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

11.10.2016

HALKA HİZMET, HAKK’A HİZMETTİR DÜSTURUYLA ÇALIŞIYORUZ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Danışma Meclisi’nde çalışmalarını ve projelerini paylaştı.

08.10.2016

AZİZİYE BELEDİYESİ KÖY ÇOCUKLARININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

69 mahalle statüsünde köyü bulunan ve bu bakımdan Erzurum’un en büyük ilçesi konumundaki Aziziye’de köylerin de yüzü gülüyor.

05.10.2016

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.