VALİ AZİZOĞLU: ILICA’YA ÇOK YAKIŞTI

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret etti.

26.12.2016

KAYMAKAM ÖZ’DEN BAŞKAN ORHAN’A VEDA ZİYARETİ

Başkan Orhan ile makamında bir süre görüşen Kaymakam Öz, üç yıldır Aziziye’de görev yatığını ve elinden geldiğince ilçeye güzel hizmetler sunmanın gayreti içerisinde olduğunu ifade etti.

23.12.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN ANLAMLI ZİYARET

Beraberinde AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Ömer Faruk Yarba ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Erzurum İl Temsilcisi Mustafa Kahveci ile birlikte emniyet güçlerine moral ziyareti gerçekleştiren Başkan Orhan, polis memurlarının kandillerini de kutladı.

12.12.2016

AZİZİYE KARLA MÜCADELEDE HIZ KESMİYOR

Geçtiğimiz hafta etkili olan kar yağışının ardından cadde ve sokaklarda hummalı bir çalışma başlatan belediye ekipleri, yolların açılmasının ardından kaldırım temizleme ve kar kaldırma çalışması yapıyor.

07.12.2016

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutlayan Başkan Orhan, huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir toplum oluşturmanın engelli vatandaşların toplumla kaynaşması, toplumun onlara kucak açmasıyla mümkün olabileceğini belirtti.

02.12.2016

VERGİ BARIŞI

6736 sayılı kanun ile vade tarihi 30.

02.12.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

24 Kasım Öğretmen Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, geleceğimizin şekillenmesinde ana unsur olan öğretmenlerin, üstlendikleri misyonla gerek toplumsal ve gerekse bireysel bazda önemi, özeni ve saygıyı hak eden kıymetler olduklarını kaydetti.

24.11.2016

AZİZİYE’DE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Aziziye Belediyesi, “Daha Temiz Bir Aziziye İçin…” sloganıyla başlattığı temizlik seferberliğini sürdürüyor.

24.11.2016

AZİZİYE MUHTAR KONAKLARINA KAVUŞTU

Aziziye Belediyesi ilçenin en büyük mahallerinden ikisini muhtar konaklarına kavuşturdu.

15.11.2016

BAŞKAN ORHAN TABYALAR YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI

Nene Hatun'un destanlaştığı 1877-1878 Osmanlı-Rus Savaşı'nın (93 Harbi) 139'uncu yıl dönümünde Erzurum’da on binlerce vatandaş, sabah namazının ardından okunan salalarla Topdağı'ndaki Aziziye ve Mecidiye Tabyaları'na yürüdü.

12.11.2016