ILICA’NIN KURTULUŞU İÇİN MEVLİT OKUTULDU

-ILICA’NIN KURTULUŞU İÇİN MEVLİT OKUTULDU Aziziye Belediyesi tarafından 11 Mart Ilıca’nın düşman işgalinden kurtuluşu münasebetiyle mevlit programı düzenlendi.

12.03.2020

ALACA KATLİAMI UNUTULMADI

ALACA KATLİAMI UNUTULMADI -ALACA ŞEHİTLERİNE ANMA TÖRENİ -BAŞKAN ORHAN; BİN YIL GEÇSEDE UNUTMAYACAĞIZ 1918 yılında Ermeni Taşnak çeteleri tarafından acımasızca katledilen 278 vatandaş için her yıl olduğu gibi bu yılda anma töreni düzenlendi.

10.03.2020

ÖĞRENCİLERDEN SIFIR ATIK GİRİŞİMİ

ÖĞRENCİLERDEN SIFIR ATIK GİRİŞİMİ -BAŞKAN ORHAN TAM DESTEK VERDİ Aziziye Zübeyde Hanım Ortaokulu öğrencileri Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’dan geri dönüşüm çalışmalarına destek istediler.

02.03.2020

SAVAŞSIZ BİR DÜNYA İÇİN MAĞFİRET DİLEYELİM

-BAŞKAN ORHAN’DAN REGAİP KUTLAMASI“SAVAŞSIZ BİR DÜNYA İÇİN MAĞFİRET DİLEYELİM”Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, İslam dünyasında mübarek kabul edilen ve Recep, Şaban, Ramazan aylarını kapsayan “Üç Aylar’ın habercisi” Regaip Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

27.02.2020

BAŞKAN ORHAN; HİZMETTE ÖNCELİK ESASLIYIZ

BAŞKAN ORHAN; HİZMETTE ÖNCELİK ESASLIYIZ - NÜFUS ARTIŞIMIZ DEVAM EDECEK Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, TRT Erzurum Radyosu’nun konuğu oldu.

25.02.2020

AZİZİYE’DE MUHTARLAR ZİRVESİ

AZİZİYE’DE MUHTARLAR ZİRVESİ -BAŞKAN ORHAN; ÖNCE İSTİŞARE SONRA HİZMET Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçe sınırları içinde bulunan mahalle muhtarları ile görüşmelerini sürdürüyor.

20.02.2020

BAŞKAN ORHAN’DAN MEDYA ÇIKARMASI

BAŞKAN ORHAN’DAN MEDYA ÇIKARMASI -“GÜÇLÜ MEDYAMIZ İLE ERZURUM DAHADA GÜÇLENECEK” -YEREL YÖNETİMLERİN KILAVUZU MEDYA OLMALIDIR Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum’da faaliyet gösteren basın kuruluşları ve gazeteci cemiyetlerine ziyaret gerçekleştirdi.

13.02.2020

BAŞKAN ORHAN; METRUK YAPILAR İLE SUÇ UNSURLARINI ORTADAN KALDIRIYORUZ

AZİZİYE’DE YIKIM ÇALIŞMALARI-KAR KIŞ DEMEDEN YIKIM ÇALIŞMASI YAPILIYOR-BAŞKAN ORHAN; METRUK YAPILAR İLE SUÇ UNSURLARINI ORTADAN KALDIRIYORUZAziziye Belediyesi yoğun kış şartlarına aldırış etmeksizin ilçe sınırları içerisinde bulunan metruk yapıların yıkımlarına başladı.

11.02.2020

AZİZİYE’DE KARLA ETKİN MÜCADELE

AZİZİYE’DE KARLA ETKİN MÜCADELEAziziye Belediyesi kent merkezinde ve kırsalda karla mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

10.02.2020

AZİZİYE’NİN CAZİBESİ SÜRÜYOR

-AZİZİYE’NİN CAZİBESİ SÜRÜYOR -NÜFUS ARTIŞINDA BEKLENEN GELİŞME -AZİZİYE’NİN NÜFUSU 63 BİN 502 Erzurum’un son yıllarda en fazla popülaritesi artan ilçelerin başında gelen Aziziye son Türkiye İstatistik Kurumunun 2019 nüfus sayımı ile yine Erzurum’un en cazip ilçelerinden biri oldu.

04.02.2020