DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ AZİZİYE’DE KUTLANDI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçedeki Şeker İlkokulu’nda düzenlenen Dünya Çevre Günü etkinliklerine katıldı.

06.06.2017

GİRİŞİMCİLERE TERMAL YATIRIM DAVETİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, katıldığı radyo programında, Aziziye’nin tabi ve doğal güzellikleriyle Erzurum’un en güzel yaşam merkezlerinden birisi olduğunu söyledi, termal turizm yatırımı yapacak müteşebbisleri ilçeye davet etti.

06.06.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ MESAJI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Yaşadığımız çevre, çocuklarımızın ve gelecek nesillerin bizlere emanetidir.

05.06.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN TERAVİH BULUŞMALARI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, geleneksel hale getirdiği ramazan istişarelerini sürdürüyor.

29.05.2017

EMLAK VERGİLERİNİZİ ÖDEMEYİ UNUTMAYIN!

EMLAK VERGİLERİNİZİ ÖDEMEYİ UNUTMAYIN!.

22.05.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN 19 MAYIS MESAJI

İstiklal mücadelesine egemen olan ruh ve ecdadımızın azmiyle ilmek ilmek dokunup, Cumhuriyetin ilanıyla neticelenen ve özellikle son 14 yılda gerçekleştirilen büyük atılımların da katkısıyla 2023 hedeflerine doğru hızla ilerlemekte olan memleketimizin, aziz milletin, birlik ve beraberliğinden aldığı güçle hiçbir engel tanımayacağının dünyaya ilan edilişinin simgelerinden biri olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, tüm gençlerimizi ve tüm vatandaşlarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum… Muhammed Cevdet Orhan Aziziye Belediye Başkanı.

18.05.2017

ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN.

15.05.2017

AZİZİYE YENİ SEZONA HIZLI BAŞLADI

Aziziye Belediyesi yeni sezon için kolları sıvadı.

15.05.2017

İL BAŞKANI ÖZ’DEN BAŞKAN ORHAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Bazı il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte belediyeye gelen Öz, Başkan Orhan ile bir süre sohbet etti.

12.05.2017

BERAT KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

BERAT KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN.

10.05.2017