TERMAL TESİSLERE SPORCU AKINI

-ILICA TERMAL TESİSLERİ YÜZDE YÜZ DOLULUK ORANINA ULAŞIYOR -ÖNCE SPOR SONRA TERMAL -BAŞKAN ORHAN; TURİZMDE HEDEFİMİZE YAKLAŞIYORUZ -SHORT TRACK MİLLİ TAKIMININ TERMAL İLGİSİ -SÜRAT PATENİNDE TERMAL DAMGASI Son yıllarda termal turizm alanında büyük mesafelerin kat edildiği Ilıca termal tesisleri son günlerde cazibesini iyice artırıyor.

10.09.2018

ŞEHR-İ KADİM AZİZİYE OKUYUCUSUYLA BULUŞTU

-AZİZİYE DERGİSİ 14.

06.09.2018

KUR’AN-I KERİM OKUMAYI ÖĞRENİP HEDİYELERİNİ ALDILAR

--KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİNE BİSİKLET HEDİYESİ-ORHAN; İNSAN OLMANIN YOLU KURANI ANLAMAKTAN GEÇERAziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Cimilli Aile Külliyesi'nde Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenen çocuklara bisiklet hediye etti.

04.09.2018

AZİZİYE’DE ADIM ADIM HİZMET

-BAŞKAN ORHAN’A 7’DEN 70’E BÜYÜK İLGİ -ORHAN; AZİZİYE’NİN KÖYLERİNDE HİÇBİR EKSİK BIRAKMAYACAĞIZ Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 1702 kilometre kare hizmet alanı içinde adeta adım atmadık hizmet götürmedik yer bırakmıyor.

03.09.2018

AZİZİYE’DE ASFALT SEFERBERLİĞİ

-AZİZİYE’DE ASFALTSIZ CADDE SOKAK KALMAYACAK-240 BİN METREKARE ALAN İÇİN ASFALT ÇALIŞMASI Aziziye Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda ilçe sınırları dahilinde asfaltsız yol bırakmamak için harekete geçti.

30.08.2018

BAŞKAN ORHAN; BÜYÜK SAVAŞLAR OMUZ OMUZA KAZANILIR

-BAŞKAN ORHAN; BÜYÜK SAVAŞLAR OMUZ OMUZA KAZANILIR-“KURULAN TUZAKLARI BİRER BİRER BOZUYORUZ”Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda millet olarak birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.

29.08.2018

AVRUPA’NIN KAPILARI AZİZİYE’DEN AÇILACAK

GENÇ BAŞKANDAN GENÇLERE TARİHİ FIRSAT Aziziye Belediyesi eğitim, öğretim ve gençlik alanlarında faaliyetleri destekleyen Erasmus+ Programı kapsamında akreditasyon sürecini tamamladı.

28.08.2018

KÜÇÜK CANSU'NUN VİDEOSU YOL SORUNUNU ÇÖZDÜ

Erzurum'da evlerinin önündeki yolun yağışlı havalarda çamurlaşması nedeniyle tekerlekli sandalyeyle okula giderken zorluk çeken 8 yaşındaki kas hastası Cansu Bozan, çektiği video ile yaşadığı bu sorunun çözülmesini sağladı.

27.08.2018

BAYRAMDA AZİZİYE’DE ŞEHİT YAKINLARI VE HASTALAR UNUTULMADI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, bayramda ilçedeki şehit yakınlarını ve tedavi gören hastaları unutmadı.

23.08.2018

AZİZİYE’DE KURBAN BAYRAMI HAZIRLIĞI

-BELEDİYE EKİPLERİ 7/24 İŞBAŞINDA Yaklaşan Kurban Bayramı münasebetiyle Aziziye Belediyesi’nde seferberlik ilan edildi.

17.08.2018