İL BAŞKANI ÖZ’DEN BAŞKAN ORHAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, halk oylaması sonrası gerçekleştirdiği teşekkür turları kapsamında Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret etti.

29.06.2017

AZİZİYE'DE EL EMEĞİ GÖZ NURU SERGİ

Kısa adı AZMEK olan Aziziye Belediyesi Mesleki Eğitim ve Hobi Kursları’nda üretilen el emeği göz nuru eserler görücüye çıktı.

29.06.2017

DEV MESİRE ALANINDA SONA DOĞRU

Aziziye’yi Erzurum’un ve bölgenin mesire alanı haline getirecek 25 bin metrekarelik dev mesire alanı projesinde sona yaklaşıldı.

29.06.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN BAYRAM MESAJI

BAŞKAN ORHAN’DAN BAYRAM MESAJIBaşkan Muhammed Cevdet Orhan, “Bizlere verdiği nimetler arasında en mühimlerinden biri olan bayramlardan ilkine, mübarek Ramazan Bayramına bizleri ulaştıran Yüce Allah’a hamd-ü senalar olsun.

23.06.2017

BAŞKAN ORHAN RAMAZAN AYINI DEĞERLENDİRDİ

Başkan Orhan yaptığı açıklamada, ramazan ayının değerlendirmesini yaptı, ilçe halkının bayramını kutladı.

23.06.2017

GİRİŞİMCİLERE TERMAL YATIRIM DAVETİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, katıldığı radyo programında, Aziziye’nin tabi ve doğal güzellikleriyle Erzurum’un en güzel yaşam merkezlerinden birisi olduğunu söyledi, termal turizm yatırımı yapacak müteşebbisleri ilçeye davet etti.

23.06.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN KADİR GECESİ MESAJI

Başkan Orhan, mesajında şunları kaydetti: “Rahmet, mağfiret ve arınma iklimi Ramazan-ı şerifin son günlerine yaklaşırken, Kur’an-ı Kerim’de “Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır” mealindeki ayetle esenlik dolu olduğuna işaret edilen o mübarek geceye ulaşmış olmanın sevinciyle, kendinden emin olunması gereken insanın, yeni bir dirilişe merhaba deyip, şu mübarek zamanda yeniden dirilip öylece tertemiz kalması duası için ellerimizi Yüce Yaradan’a açmış bulunuyoruz.

21.06.2017

BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN.

19.06.2017

ORHAN: BİZ MİLLETE HİZMET SEVDASIYLA YOLA ÇIKTIK

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Hemşehrilerimize hizmet yolunda istişare, bizim için en önemli mekanizmadır.

19.06.2017

AZİZİYE’DE ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Ilıca Termal Tesisleri’nde düzenlenen iftar programına Aziziye Müftüsü Nurettin Akgül, ilçedeki kurum amirleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve şehit aileleri ile gaziler katıldı.

16.06.2017

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.