ÇERMİK FESTİVALİ DOLU DOLU DEVAM EDİYOR

2.

30.07.2017

2. ILICA ÇERMİK FESTİVALİ COŞKULU BAŞLADI

Aziziye Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği "Ilıca Çermik Festivali", kortej yürüyüşüyle başladı.

29.07.2017

AZİZİYE'DE 2. ÇERMİK FESTİVALİ HEYECANI

Aziziye Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen 2.

27.07.2017

ILICA'YA SOSYAL DONATI ALANI VE TAZİYE EVİ

Aziziye Belediyesi tarafından Ilıca’da yaptırılan sosyal donatı alanı ve taziye evinin açılışı törenle yapıldı.

22.07.2017

Orhan: Milletin silahını, milletin iradesine çevirenleri lanetliyorum

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Milletin silahını, milletin iradesine, polisine, askerine çevirenleri bir kez daha lanetliyorum.

15.07.2017

GİRİŞİMCİLERE TERMAL YATIRIM DAVETİ

Başkan Orhan, Radyo Ritm’de Erzurum Ajans’ın konuğu oldu… Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, katıldığı radyo programında, Aziziye’nin tabi ve doğal güzellikleriyle Erzurum’un en güzel yaşam merkezlerinden birisi olduğunu söyledi, termal turizm yatırımı yapacak müteşebbisleri ilçeye davet etti.

29.06.2017

DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ AZİZİYE’DE KUTLANDI

Aziziye Belediyesi’nin de bu yıl içerisinde yer aldığı Dünya Çevre Günü etkinlikleri Aziziye Şeker İlkokulu’nda yapıldı.

29.06.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ MESAJI

“Yaşadığımız çevre, gelecek nesillerin bize emanetidir”Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Yaşadığımız çevre, çocuklarımızın ve gelecek nesillerin bizlere emanetidir.

29.06.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN TERAVİH BULUŞMALARI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ramazan ayı dolayısıyla geleneksel hale getirdiği teravih buluşmalarını sürdürüyor.

29.06.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN 19 MAYIS MESAJI

İstiklal mücadelesine egemen olan ruh ve ecdadımızın azmiyle ilmek ilmek dokunup, Cumhuriyetin ilanıyla neticelenen ve özellikle son 14 yılda gerçekleştirilen büyük atılımların da katkısıyla 2023 hedeflerine doğru hızla ilerlemekte olan memleketimizin, aziz milletin, birlik ve beraberliğinden aldığı güçle hiçbir engel tanımayacağının dünyaya ilan edilişinin simgelerinden biri olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, tüm gençlerimizi ve tüm vatandaşlarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum…Muhammed Cevdet OrhanAziziye Belediye Başkanı.

29.06.2017

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.