ORHAN: 30 AĞUSTOS BİR ZAFER DESTANIDIR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

29.08.2017

AZİZİYE’DEN “HER CUMA BİR AÇILIŞ”

Aziziye Belediyesi “Her Cuma Bir Açılış” sloganıyla ilçeye kazandırdığı yatırımların açılışını birer birer gerçekleştiriyor.

25.08.2017

AZİZİYE’DE SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Aziziye Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasında “Sosyal Denge Sözleşmesi” imzalandı.

25.08.2017

ÖZBEK KÖY KONAĞI VE TAZİYE EVİ AÇILDI

Aziziye Belediyesi’nin mahalle statüsündeki köylerden Özbek’e kazandırdığı köy konağı ve taziye evi Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ile İlçe Başkanı Ensar Coşkun’un katıldığı törenle hizmete açıldı.

KKTC’DEN ERZURUM ÇIKARMASI

Aziziye Belediyesi’nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden (KKTC) kardeşi olan Tatlısu Belediye Başkanı A.

BAŞKAN ORHAN TENİSTEKİ HÜNERİNİ SERGİLEDİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Doğu Tenis Ligi için düzenlenen açılış törenine katıldı.

BAŞKAN ORHAN KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan kan bağışında bulundu.

12.08.2017

AZİZİYE’DE AÇILIŞLAR SÜRÜYOR

Aziziye Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı hizmetlerin ve yatırımların açılışı da birer birer yapılıyor.

04.08.2017

ÇERMİK FESTİVALİ’NDE MUHTEŞEM FİNAL

Aziziye Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği “2.

01.08.2017

AZİZİYE KARAKUCAK GÜREŞLERİ NEFES KESTİ

Aziziye Belediyesi tarafından düzenlenen 1.

01.08.2017