ORHAN’DAN BASIN STK’LARINA ZİYARET

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum’da faaliyet gösteren Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC) ile Erzurum Gazeteciler Cemiyeti’ni (EGC) ziyaret etti.

06.12.2017

BAŞKAN ORHAN, 11 NÜFUSLU AİLEYİ ZİYARET ETTİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 11 nüfuslu aileye misafir oldu.

05.12.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN ENGELLİLER GÜNÜ JESTİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla önce engelli ailelerini ziyaret etti, ardından Özel Eğitimliler Meslek Lisesi öğrencileriyle buluştu.

04.12.2017

BAŞKAN ORHAN'DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, "Özveri ve fedakarlıklarıyla toplumu şekillendiren, bireyi eğiten ve öğreten öğretmenlerimiz, yarınlarımızı aydınlatan birer ışıktır.

23.11.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN AK SUNUM

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti İl Başkanlığı’nda görsel sunum eşliğinde yaptığı çalışmaları anlattı.

10.11.2017

KIŞ ÖNCESİ ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

Aziziye Belediyesi ilçe merkezinde asfalt, bağlı köylerde de kilitli taş çalışmalarına hız verdi.

06.11.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

29.10.2017

BAŞKAN ORHAN, MİNİK HAYRUNNİSA’NIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, kendisinden tekerlekli sandalye talebinde bulunan ilkokul öğrencisi Hayrunnisa Yurtsever’in önce bu isteğini yerine getirdi, daha sonra sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

26.10.2017

BAŞKAN ORHAN’DAN ÖĞRENCİLERE DİŞ BAKIM SETİ

Aziziye Belediyesi, ilçedeki tüm ilk ve ortaokul öğrencilerine diş bakım seti hediye etti.

25.10.2017

AZİZİYE’DEN DİGOR’A KARDEŞLİK PARKI

Erzurum Aziziye Belediyesi ile Kars’ın Digor İlçe Belediyesi arasında kurulan kardeşlik köprüsü meyvelerini vermeye başladı.

17.10.2017