ORHAN: KADININ MUTLULUĞU, TOPLUMUN MUTLULUĞUDUR

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, toplumun dinamizmi olan kadınların yeni Türkiye’nin simgesi, yarınların teminatı olduklarını ifade etti.

07.03.2015

KUPAYI ALIP BAŞKANA KOŞTULAR

Erzurum ASKF ile Futbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen U16 Yaş Futbol İl Şampiyonası final grubu maçları sona erdi.

05.03.2015

BAŞKAN ORHAN’A COŞKULU KARŞILAMA

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, uğradığı menfur saldırının ardından işbaşı yaptığı ilk günde, belediye önünde coşkulu bir kalabalık tarafından kurban kesilerek karşılandı.

03.03.2015

BAŞKAN ORHAN: DİMDİK AYAKTAYIM, GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Korkmadan, yılmadan, usanmadan hemşehrilerimize hizmete kaldığımız yerden devam edeceğiz.

AK PARTİ TEŞKİLATLARINDAN BAŞKAN ORHAN’A SEVGİ SELİ

Bir süre önce makamında menfur bir saldırıya uğrayarak ayağından yaralanan Başkan Orhan, kısa sürede toparlanarak işbaşı yaptı.

BAŞKAN ORHAN KARDELEN TV'DE

Belediye Başkanımız Muhammed Cevdet Orhan, 28.

‘HEMŞEHRİLERİMİZLE İÇ İÇE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Röportaj: Onur SAĞSÖZ Makamında silahlı saldırıya uğrayan Aziziye İlçe Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan’ı evinde ziyaret ettim.

26.02.2015

ORHAN: ÇOCUKLARIMIZ AKIL DOLU ZAMANLAR GEÇİRECEK

Aziziye Belediyesi örnek bir proje daha gerçekleştirerek ilçedeki okullarda ‘Zeka Oyunları Şöleni’ düzenliyor.

26.02.2015

HİÇBİR SALDIRI, BİZİ YILDIRAMAZ, KORKUTAMAZ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Milletimizin duası ve desteğiyle çıktığımız bu kutsal hizmet yolculuğunda, hiçbir menfur saldırı bizi yıldıramayacak, korkutamayacak, hizmet sevdamızdan vazgeçiremeyecek.

18.02.2015

İNSAN ODAKLI HİZMETİN ADRESİ AZİZİYE OLDU

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçe sakinleriyle istişare toplantılarında bir araya geliyor.

12.02.2015