BAŞKAN ORHAN SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARIYLA BİR ARAYA GELİYOR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, istişare gezileri kapsamında ilçedeki faaliyet gösteren sanayici ve iş adamlarını ziyaret ediyor.

01.03.2018

AZİZİYE'DE 28 ŞUBAT'TAN 15 TEMMUZ'A DARBELER VE DEMOKRASİ MÜCADELESİ KONFERANSI

Aziziye Belediye’nin ev sahipliği yaptığı programda 28 Şubat’tan 15 Temmuz’a Türkiye’deki darbeler ve demokrasi mücadelesi anlatıldı.

28.02.2018

BAŞKAN ORHAN, MUHARİP GAZİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, sosyal sorumluluk projeleriyle ilgili hassasiyetini sürdürüyor.

28.02.2018

ILICALI NAZIM AMCA AHŞAP OYMA USTALIĞIYLA RAKİP TANIMIYOR

Ilıcalı Nazım Çınar ilerlemiş yaşına rağmen ahşap oyma sanatıyla değme ustalara taş çıkartıyor.

27.02.2018

HANIMLAR AZMEK İLE EKONOMİYE KATKIDA BULUNUYORLAR

Aziziye Meslek Edindirme Kursları (AZMEK) ilçede yaşayan bayanların geçim kapısı oldu.

25.02.2018

İDMAN OCAĞI BELEDİYE SPOR BAL LİGİ YOLUNDA

İdman Ocağı Belediye Spor BAL Ligi'ne yükselme yolunda grupdaki altıncı maçını da kazanarak gruptan çıkmayı garantiledi.

25.02.2018

BAŞKANLAR KUMLUYAZI'DA

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ile birlikte Aziziye ilçesine bağlı Kumluyazı Mahalle'sini ziyar etti.

22.02.2018

GÜNEŞ ENERJİSİNDE AZİZİYE FARKI

Türkiye'nin Milli Enerji ve Maden Politikası gereğince su, rüzgar ve güneş enerjisini odaklı proje ile eylem planı başlatmasının ardından gözler yenilenebilir enerji kaynaklarına çevrildi.

21.02.2018

AK PARTİ YAKUTİYE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN ORHAN'A ZİYARET

AK Parti Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri Aziziye Belediye Başkanı Orhan'ı makamında ziyaret ettiler.

20.02.2018

BAŞKAN ORHAN ' BİZ BİZE' PROGRAMININ KONUĞU OLDU

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum'un en eski televizyon kanalı olan Kanal 25'te ' Biz Bize' programının konuğu oldu.

19.02.2018