BAŞKAN SEKMEN AZİZİYE'DE

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen beraberideki heyetle birlikte Aziziye Belediyesi'ne ziyarette bulundu.

27.03.2018

ERZURUMLU MUCİTLER TÜBİTAK İÇİN YARIŞACAK

TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Erzurum Bölge Yarışması açılış prograramı ATA Teknokent'te gerçekleşti.

26.03.2018

AFRİN İÇİN ELE ELE

Aziziye Belediyesi ile Aziziye Halk Eğitim Müdürlüğü, Afrin'de görev yapan Mehmetçikler için bir kermes programı düzenledi.

MNG FESTİVALİ MEHTERLERLE BAŞLADI

MNG AVM Alışveriş Festivali Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin Mehter Ekibinin birbirinden kıymetli eserleriyle başladı.

GENÇ YÖNETİCİ OKULU BAŞKAN ORHAN İLE START ALDI

TÜGVA Erzurum İl Temsilciliği’nin düzenlediği Genç Yönetici Okulu eğitime başladı.

ÖĞRENCİLER 'GELECEK SİZSİNİZ' PROJESİYLE SEVİNDİ

Gelecek Sizsiniz projesi öğrencileri sevindirmeye devam ediyor.

22.03.2018

YENİ DÜNYA VAKFI AZİZİYE'DE

Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksuve vakfın yöneticileri Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'a ziyarette bulundu.

21.03.2018

Başkan Orhan’dan MÜSİAD üyelerine hizmet sunumu

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) üyeleriyle, belediye hizmetlerini ve hedeflediği projeleri paylaştı.

20.03.2018

AZİZİYE'DE BAHAR TEMİZLİĞİ

Aziziye Belediyesi, bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte genel temizlik, bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi.

20.03.2018

AFRİN GÜVEN İÇİNDE VE ÖZGÜR