KARAKALE'DE FİDANLAR ŞEHİTLER İÇİN YEŞERECEK

Türkiye'de en yüksek rakımlı büyükşehir olan Erzurum'da orman varlığını artırmak için Vali Seyfettin Azizoğlu öncülüğünde başlatılan ve 8 milyon fidanın toprakla buluşturulması hedeflenen proje kapsamında bin fidan dikildi.

18.04.2018

AZİZİYE BELEDİYE MECLİSİ ANKARA'YA ÇIKARMA YAPTI

Aziziye Belediye’sinin Adalet ve Kalkınma Partisi meclis üyeleri Ankara’da AK Parti Genel Merkezi’nin grup toplantısına katıldı.

17.04.2018

BAŞKAN ORHAN ERZURUM TİCARET BORSASI'NI ZİYARET ETTİ

Erzurum Ticaret Borsası (ETB) Başkanlığına seçilen Hakan Oral ve yönetimine ziyaretler sürüyor.

16.04.2018

AZİZİYE BELEDİYESİ KANDİL SİMİDİ DAĞITTI

Aziziye Belediyesi ilçedeki kurum ve kuruluşların yanı sıra Cuma namazı sonrası camilerde kandil simidi dağıttı.

13.04.2018

AZİZİYE'DE İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan istişare ve değerlendirme toplantılarını sürdürüyor.

13.04.2018

BERBER VE KUAFÖRLER ÇANAKKALE YOLUNDA

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum Berberler ve Kuaförler Odası yönetimi ve üyelerini Çanakkale’ye uğurladı.

12.04.2018

AZİZİYE EKİBİNDEN BAŞKAN MEHMET EMİN ÖZ'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan beraberinde belediye meclis üyeleriyle, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

11.04.2018

AZİZİYE BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETTİ

Aziziye Belediyesi yeni aldığı araç ve iş makineleriyle araç filosunu daha da güçlendirdi.

11.04.2018

BAŞKAN ORHAN AZİZİYE'DE YENİ AÇILAN İŞ YERLERİNİ ZİYARET ETTİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan her fırsatta ilçedeki esnafı ziyaret ederek istişarelerde bulunuyor.

10.04.2018

16 NİSAN HALK OYLAMASI SONRASI TOPLUM VE SİYASET PANELİ

Aziziye Belediyesi ile TÜGVA Erzurum Temsilciği, 16 Nisan Halk Oylaması Sonrası Toplum ve Siyaset konulu panel düzenledi.

09.04.2018