BAŞKAN ORHAN; BAYRAMLAR BİRLİKTELİĞİMİZİ ARTIRMALI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

14.06.2018

DOĞUNUN EN BÜYÜK MESİRE ALANI İFTARDA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

-AZİZİYELİLER İFTARDA BULUŞTU -SOKAK İFTARLARINDA BİRLİK MESAJI -5 BİN KİŞİLİK DEV İFTAR Aziziye Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak bu yılda 5’incisi düzenlenen sokak iftarlarında birlik beraberlik mesajları verildi.

11.06.2018

BAŞKAN ORHAN; DÜNYANIN KURTULUŞU KUR’AN-I KERİM’İ ANLAMAKLA MÜMKÜNDÜR

KADİR GECESİNİN KADRİNİ BİLMELİYİZ Yüce kitabımız Kur’an- ı Kerim’in Peygamberimiz Hazreti Muhammed’e (s.

10.06.2018

GENÇ KÜRSÜDE GENÇ BAŞKAN

-BAŞKAN ORHAN’DAN ÖĞRENCİLERE ÇAT KAPI SAHUR -ORHAN; GELECEĞE GENÇLERLE YÜRÜYORUZ Sosyal belediyecilik alanındaki çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ramazan ayı münasebetiyle başlattığı çat kapı iftar davetleri, kahvehane buluşmaları, teravih buluşmaları derken çat kapı sahur programlarına da başladı.

08.06.2018

BAŞKAN ORHAN; ÇEVRE BİLİNCİ EĞİTİMLE MÜMKÜNDÜR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan,  5 Haziran ‘Dünya çevre Günü’ münasebetiyle yayınladığı mesajda bu günün önemine değindi.

04.06.2018

BAŞKAN ORHAN; ŞEHİT AİLELERİMİZ BAÇTACIMIZDIR

-ŞEHİT AİLELERİ AZİZİYE İFTARINDA BULUŞTU -ŞEHİT KARDEŞİ KAYMAKAM’IN DUYGULU ANLARI Aziziye Belediyesi tarafından dün akşam ilçe sınırları içinde ikamet eden Şehit ve gazi yakınlarına iftar yemeği verildi.

31.05.2018

TERAVİH BULUŞMALARI'NDA BAŞKAN ORHAN'A İLGİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın teravih buluşmaları sürüyor.

30.05.2018

ÇAT KAPI İFTAR ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Ramazan ayı münasebetiyle Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın, ilçe sınırları içinde yaptığı ziyaretler devam ediyor.

30.05.2018

AZİZİYE BELEDİYESİ MUHTARLARINI AĞIRLADI

-AZİZİYE’DE MUHTARLAR BULUŞMASI -BAŞKAN ORHAN; MUHTARLARIMIZ EN BÜYÜK ÇÖZÜM ORTAĞIMIZ Ramazan ayı münasebetiyle Aziziye Belediyesi tarafından dün akşam 72 mahalle muhtarına iftar yemeği verildi.

28.05.2018

BAŞKAN ORHAN ŞEHİT YAKINLARINI UNUTMADI

Ev ev yaptığı ziyaretlerde özellikle yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşları ziyaret eden ve her gittiği yerde büyük ilgi ile karşılanan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, şehit yakınlarını da ihmal etmiyor.

24.05.2018

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.