ENGELLİLERİ TOPLUMLA KAYNAŞTIRACAĞIZ

Erzurum Güzide Bakım Merkezi Müdürü Abdulkerim Kavaz, Dünya Engelliler Dostları Gelişim Derneği Erzurum Şube Başkanı İslam Meral, Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şubesi Kadın Komisyonları Başkanı Melike Ünal ve engellilerle birlikte Başkan Orhan’ı ziyaret eden Yurt, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

02.08.2014

BAŞKAN ORHAN'IN ACI GÜNÜ

Cuma günü geçirdiği kalp krizi sonucu dün İstanbul’da vefat eden Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın teyzesinin eşi Selçuk Kamacı gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

02.08.2014

ANNELER GÜNÜ’NDE ANLAMLI ZİYARET

Anneler Günü dolayısıyla bakım merkezine giden Başkan Orhan, bakım merkezi sakinleriyle sohbet ederek, anneler gününü kutladı ve çiçek hediye etti.

ORHAN, ÖĞRENCİLERLE FİDAN DİKTİ

Erzurum Halk Sağlığı İl Müdürlüğü’nün koordinasyonunda gerçekleştirilen Sağlık Kulübü Projesi kapsamında Hüseyin Avni Ulaş Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından “Sigarayı Bırakın, Hayatı Tadın” projesi için Abdurrahmangazi İlkokulu çevresi ağaçlandırıldı.

BELEDİYESPOR’A TATLI MORAL

Antremana sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Orhan, futbolculara baklava ikram ederek, galibiyet sözü aldı.

KAMU YATIRIMLARINA SIKI TAKİP

Lojistik Köy’ün Erzurum’da yapılması için büyük mücadele veren ve MÜSİAD Başkanlığı döneminde projenin takipçisi olan Aziziye Belediye Meclis Üyesi Dr.

ORHAN’DAN İMZA KAMPANYASINA DESTEK

Erzurum Rabia Platformu, Mısır’da alınan idam kararlarını protesto etmek amacıyla Yakutiye Kent Meydanı’nda imza kampanyası başlattı.

GÜNDÜZ MESAİ, AKŞAM İSTİŞARE

Mesai saatleri içinde tebrikleri kabul eden Başkan Orhan, akşam geç saatlere kadar da kahvehanelerde vatandaşlarla buluşarak, istişare ediyor.

GÜNDÜZ MESAİ, AKŞAM İSTİŞARE

SAZLI SÖZLÜ HOŞ GELDİN ZİYARETİ

Anadolu Halk Ozanları Kültür ve Yaşatma Derneği Başkanı İhsan Yavuzer ile Başkan Yardımcısı Rahim Sağlam, Başkan Orhan’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini sazları ve sözleriyle ilettiler.